Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 30stce moga mieć juz zmarszczki??czy raczej to za wczesnie?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie? mam 35 lat i nie mam ani jednej zmarszczki jeszcze. ale nigdy nie uzywalam zadnego pudru ani podkladu ..maluje sie tylko tuszem do rzęs i kredką oraz uzywam korektor pod oczy. kremów tez nie stosuje zadnych i nie opalam sie.

Gość gość
moja mama ma 60 lat i tez nie widac u niej zmarszczek ani na buzi ani na szyji.i tez nigdy nie stosowala nawet kremów.

Gość gość
mam 36 i nie mam zmarszczek wygladam na 20 lat

Gość gość
a ja mam 46 lat, a wyglądam na 16. szach-mat.

Gość gość
kobiety po 30tce mają już brzydkie psioszki, czarne wiszące wargi sromowe, pomarszczone , i już nigdy nie zamykająca się dziurka. rozluzowane są bardzo. choć twarz czasem przy tym ładna i gładka

Gość gość
A ja mam 66, a wyglądam na 26, taka prawda.

Gość gość
Mogą i maja. Ja mam. Depresja i nerwica przyczyniły sie do tego u mnie. Przez dwa lata strasznie postarzalam sie.

Gość gość
a ja byłam z wnuczką w przedszkolu i przedszkolanka do mnie krzyczy "pozbieraj klocki zanim pójdziesz do domku!" myslała, że mam 5 lat. taka prawda

Gość gość
A ja uważam, że zmarszczki mają tylko te, co chcą mmieć. Ja chcę i mam, taka prawda.

Gość gość
Ja miałam pierwsze zmarszczki gdzieś w wieku 25 lat, na czole. Właściwie to jedną zmarszczkę. I mam ja nadal. Kolejnych nie widzę. Ale to jest zmarszczka mimiczna.

Gość gość
A ja odprowadzałam wnusia do szkoły i wożna postawiła mnie w kącie za brak obuwia zmiennego, myślała, że jestem uczennicą. Taka prawda.

Gość gość
haha leze i kwicze :D

Gość gość
Ja mam 28 i mam delikatne zmarszczki pod oczami, ale kiedy się usmiecham. Kiedy nie jestem usmiechnieta to jest zero zmarszczek :)

Gość gość
ja mam zmarszczkę na czole jeszcze z czasów jak byłam nastolatką :D

Gość gość
A ja mam 64 lata i ani jednej zmarszczki i córcia na portalu randkowym umieściła moje zdjęcie zamiast swojego, bo młodziej wyglądam, taka prawda.

Gość gość
Wszystko zależy tak naprawdę od Twojej skóry tak samo jest z siwizną, części osób siwe włosy pojawiają się dopiero po 40 a niektórzy mając 20 lat już mają siwe włosy - to samo tyczy się skóry. Moja mama mają 56 lat ma bardzo dużo zmarszczek już ja natomiast mając prawie 30 nie mam ich prawie w ogóle w przeciwieństwie do mojej młodszej siostry. Jeśli zmarszczki nie pasują to albo warto stosować kremy przeciwzmarszczkowe ale one chyba zatrzymują obecny stan skóry niż niwelują zmarszczki ale jak nie to to warto jeszcze popytać o zabiegi laserem frakcyjnym albo ogólnie dowiedzieć się o zabiegi na ujędrnienie skóry jeśli takie zmarszczki przeszkadzają. Ja mogę polecić jedynie tą stronkę - http://www.beauty.com.pl/

Gość rabatka_
Wszystko to kwestia genów, trybu życia itd. Ja mam 31 lat i żadnych zmarszczek, no, może taka drobna na czole :) Moja mama ma 60 lat i ani jednej zmarszczki! Więc chyba geny. Zmarszczki też zwykle później pojawiają się na cerze tłustej niż suchej. No i niestety już od ok. 30. roku życia trzeba zacząć myśleć o stosowaniu kremu przeciwzmarszczkowego, żeby nieco spowolnić ten proces starzenia. Myślałam, żeby kupić taki http://www.herbsecret.pl/velvetin.html . Używałyście może?

Gość Dorota

Ja robiłam mezoterapię na odmłodzenie skory twarzy i pozbycie sie drobnych zmarszczek. Zabieg fajnie sie sprawdził, ładnie mi wygładziło zmarszczki i wygladam teraz dużo młodziej, z zabiegu jestem zadowolona. Mogę polecić  http://www.simeabeauty.pl/

Gość Ania

Moje drobne zmarszczki spłyciłam poprzez zabieg peelingiem chemiczny. Mam teraz wygładzoną cerę bez zmarszczek i wyglądam dużo młodziej. Zabieg nic nie boli i warto sobie go wykonać , polecam. Ja robiłam w Klinice Medycyny Estetycznej i Kosmetologii NUVU Kraków 

Gość Fffffff

Ja mam 27 lat i zero zmarszczek,wyglądam na młodszą niż jestem.

Wszystko zależy od wielu czynników.

Zapobiegam zmarszczkom  jak tylko mogę(Mam swoje sposoby i narazie się sprawdzają 😀 )Ja nigdy się nie opalałam i nie byłam na solariun to też ma znaczenie.

Wiem że to nieuniknione każdy będzie mieć zmarszczki,nie należy popadać w obsesję kiedy się pojawią.