Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćania

Młodsi ;)))

Polecane posty

Gość gośćania

Mam 35 lat i podobaja mi sie młodsi 20+,tez tak macie kobietki?

Gość gość
Tak:)

Gość gość
Czyli jestem normalna?;)))

Gość gość
Tak. Po 30 rzadko który mi się podoba, bo faceci, w odróżnieniu od kobiet, są w Polsce potwornie (!!!) zaniedbani - chodzi mi o tych po 30, bo młodsze pokolenie wygląda lepiej. Generalnie widzę, że są dziadki z klasą 70-90, ale raczej 90 - szczupli, ogoleni, elegancccy, potem przedział 30-60: czerwone toto na gębie, nalane, z wiekim brzuchem, w nie pasujących, brudnych, nie dobranych kolorystycznie ciuchach, niedomyte, nieogolone, obleśnie śliniące się za atrakcyjnymi kobietami. I zadbani faceci do 30-tki. Tu akurat jest kult ciała, myślę, że to pokolenie i po 30-tce będzie ładne. A wśród 30-letnich kobiet mnóstwo jest zadbanych, szczupłych i ślicznych, ba, są takie po 40-tce (tak, jestem biseksualna :D).

Gość gość
Dzieki za komentarz,do tego mnie tez sie zaczynaja kobiety podobać ( raczej zawsze sie podobały).Coz młodzi mezczyzni sa uroczy i to chyba w nich mi sie najbardziej podoba.Narazie jednak wszystko u mnie w sferze fantazji pozostaje.

Gość gość
*eleganccy Mi się zawsze podobały, od 16 r. ż. :-) Moje pierwsze związki były zresztą z kobietami właśnie. Co do facetów, już nie chodzi o to, że po 30-tce np. łysieją czy coś, ale odpuszczają sobie dużo częściej niż panie, bo kobiety jednak "społeczeństwo" zmusza do dbania o wizerunek, a panowie... o ile nie są osobami, na które "wizerunek pracuje" (a często i w tym przypadku żenada) to zwykle nie golą się, strzygą od przypadku i mają ciuchy z kosmosu. Do tego nie ćwiczą. W dodatku co dziwne, ci 30-latkowie, co zostali wolni, mają o sobie jakieś kosmiczne mniemanie i wymagają od lasek o wiele więcej, niż ich młodsi koledzy, którzy do czegoś jednak w życiu doszli (tak, obecnie spotykam się z młodszym o 4,5 roku).

Gość gość
Ja jestem w związku z facetem,ktory sobie odpuścił ,tym samym juz nie jest taki atrakcyjny.Nie chodzi mi o zwiazek z młodszym ( o 10 lat) ale o flirt,byc moze cos wiecej.Jest ktos kto bardzo mi sie podoba ale mieliśmy okazje tylko raz sie spotkac na imprezie.Mysle o nim!

Gość gość
Mam poczucie ze młodsi sie mnie boja,mimo ze chęci widać ...to jednak odpuszczają.

Gość gość
tak ,jak miałam 20 + to wolałam starszych ,teraz podobają mi sie młodsi,ale tylko seks i nie do widzenia. Związek nigdy.

Gość gość
czerwone toto na gębie, nalane, z wiekim brzuchem, w nie pasujących, brudnych, nie dobranych kolorystycznie ciuchach, niedomyte, nieogolone, obleśnie śliniące się za atrakcyjnymi kobietami. x haha usmiałam się ,szczera prawda

Gość elorin
a ja mam ponad 30 i dbam o siebie. ale trochę się z tym zgodze ze rowiesnicy chodza nieraz w starych skorach, rozpadających się butach i swetrach "dziadka"... hahhhhahahahaha

Gość gość
Paru zadbanych po 30-tce znam, ale norma to nie jest :) Nie wymagam, żeby facet na siłownię chodził (choć bardzo lubię umięśnionych i sama dbam o kondycję), ale do tego nie dopasowane kolorystycznie, zniszczone ubrania + nieobcięte włosy + nieogolony = :o Mam kumpla, no gruby jest, łysieje, siwieje... ale i tak jest ewenementem, zawsze w koszuli, czysty, pachnący ogolony. Panowie, panie też patrzą na wygląd - na urodę może nie, ale na schludność owszem.

Gość gośćiowka
nie nawidze umięśnionych którzy sa bardzo zapatrzeni w siebie (bardziej niż w partnerke.. zajmują lazienke...) ani tych co w ogole nie dbaja nawet o swój ubior. ale wiem jedno najlepsi sa normalni a nie jakies emo lub hipster

Gość gość
Macie łóżkowe doświadczenia z młodymi chłopakami ?

Gość gość
Jak to się mawia o babach "głowa siwieje, dvpa szaleje" i jak widać jest to prawda. Nie warto nawet na was splunąć!

Gość gość
baby oszalaly:D kaza brac kredyty i robic cale dnie a same siedza w domach malując się i sniac by jeszcze facetet po robocie był greyem

Gość gość
Mogę napisać jak wygląda to z drugiej strony;)...Jestem 32 letnim facetem i spotykałem się dość długo z kobietą po 50... i muszę przyznać że to był mój najlepszy związek...fajnie się dogadywaliśmy, mieliśmy mnóstwo tematów do rozmów, no i seks z dojrzałą kobietą to poezja:)...szkoda że już nie aktualne:/...

Gość gość
Jak zwykle z kobietami mowicie jedno z robicie drugie. Jestescie straszcze sfrustrowane ze tworzycie takie kolko wzajemnej adoracji i odpisujecie sobie same

Nie zalogowałem się wcześniej więc jeszcze raz;) Mogę napisać jak wygląda to z drugiej strony:) ...Jestem 32 letnim facetem i spotykałem się dość długo z kobietą po 50... i muszę przyznać że to był mój najlepszy związek...fajnie się dogadywaliśmy, mieliśmy mnóstwo tematów do rozmów, no i seks z dojrzałą kobietą to poezja:) ...szkoda że już nie aktualne:/...

Gość gość
Kobieta po 50tce to chyba trochę przesada, a nie może być przed 40? :D

Co kto lubi:)...w każdym bądź razie mi się bardzo podobało:)...ja po prostu preferuje starsze odemnie kobiety:)