Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Damą być . Czy jesteś zadbaną kobietą ?

Polecane posty

Gość gość

...jw.

Gość gość
nie jestem

Gość gość
Wśród kafeterianek jest mało zadbanych kobiet i jeszcze mniej dam :-). Sama jestem zadbaną kobietką , nie palę , piję okazjonalnie , staram się trzymać nerwy na wodzy . Codziennie mam czyste ubrania odpowiednie do okoliczności , dbam o buty , zdrowo sie odżywiam . Idealna nie jestem .

Gość gość
Tyle to zadbanych kobiet było , ach i och a teraz cisza hie hie .

Gość gość
Jestem damą a co?

Gość gość
To ,że jest się zadbaną kobietą nie oznacza automatycznie ,że taka kobieta jest damą,może być zadbanym chamidłem i prostaczką

Gość gość
19:33 dokładnie jak mówisz , ale też nie może być damą będąc brudasem .

Gość gość
Raczej nie :D Ale nigdy nie pretendowałam do takiego tytułu. Nie stroję się, preferuję zwykłe, wygodne ubrania, lubię proste rzeczy bez naszywek, ozdób, udziwnionych krojów, z reguły obcisłe bo jestem szczupła i nie mam co ukrywać. Spódnice w lecie, raczej dziewczęce niż eleganckie. Nie używam makeupu, brwi jedynie podregulowuje, ale czasem zdarzy mi się zapomnieć (jak za długo w domu siedzę). W domu nieraz mam spory bajzel (ale nie mam dzieci), jestem osobą która rozrzuca wszystko wokół :P Czasami mam tłustą głowę (jak mam wolne) to akurat świetnie mi na włosy działa wiec nie mam zamiaru tego zmieniać. A ogólnie umyta to po prostu lubię być. Jeśli chodzi o zachowanie znam wszelkie zasady, potrafię być "ą, ę" ale często zwyczajnie się do nich nie stosuję bo nie mam ochoty. Jestem bardzo bezpośrednią osobą, mówię wiele rzeczy prosto z mostu, nie obwijam w piękne słówka. Alkoholu nie piję, w kłotnie i awantury się nie wdaję. I co to zmienia, że nie jestem damą? Od razu mam być jakąś śmierdzącą, zapijaczoną patologią? Jest mnóstwo rzeczy po środku.

Gość gość
Damesy sa na kafe