Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kt贸ry jest gorszy

Gorszy jest facet bez prawka czy prawiczek?

Polecane posty

Go艣膰 Kt贸ry jest gorszy

Czekam na wasze zdanie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
prawiczek po 21 roku jest bardzo niebezpieczny, wcze艣niej zachowuje si臋 w miar臋 normalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr coolio
nagorszy jest prawiczek. prawko nic nie zmienia cho膰 wi臋kszo艣膰 je ma zazwyczaj gamon nie zdaje 10x przecie偶. natomiast prawictwo powoduje uszczerbek osoby psychiczne... bo po czasie cz艂owiek nie radzi sobie z problemem. mia艂em kiedy艣 jednego kumpla najpierw udawal ze to nie robi mu roznicy (go艣膰 188cm wzrostu...) potem zaczal mi kumplowi robic wyrzuty jak dziewczynie.. spozniles si臋... potem plakal... ze jak mu zle, wspominal jakies kole偶anki z podstaw贸wki? ze mogl zagada膰 ze to by艂a prawdziwa milosc. po prostu takiemu si臋 poprzestawia艂o w glowie:|

Udost臋pnij ten post

prawiczkom odbija i to wida膰 na tym forum jak na d艂oni !dlatego ja jestem normalny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest z艂e samo w sobie ani prawictwo ani brak prawka. Z艂e s膮 problemy, cz臋sto psychiczne, kt贸re powoduj膮 偶e kto艣 nie jest w stanie nikogo pozna膰 albo zdoby膰 prawka:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem 25 letnim prawiczkiem bez prawka. Prawko obla艂em ostatnio 2 raz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha to masz prze/je/ba/ne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweetSandrus
aha:( nie rozumiem jak mogles tyle razy nie zdac i do tego wieku by膰 prawinkiem. dla ciebie nie ma ju偶 ratunku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem, 偶e mam nieudane 偶ycie. Niestety po cz臋艣ci to nie moja wina. Wiele czynnik贸w si臋 na to z艂o偶y艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰iowka
jakich?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam wiele os贸b bez prawka, kt贸rym zwyczajnie do niczego nie jest potrzebne, bo mieszkaj膮 w mie艣cie z dobrze rozwini臋t膮 komunikacj膮 i je偶d偶enie samochodem si臋 nie op艂aca ani czasowo, ani ekonomicznie Natomiast prawik pow. 20 lat to ju偶 pora偶ka :o i im starszy tym gorzej. Zreszt膮 dotyczy to obydwu p艂ci; brak seksu powoduje zaburzenia psychiczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina09822
nie przejmuj si臋, na pewno si臋 jeszcze polepszy, zdasz i znajdziesz ta jedyna. po prostu b膮d藕 mily dla swiata a swiat odpowie ci tym samym z czasem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe. Same kobiety mnie nie chcia艂y, w dodatku beszta艂y mnie, poni偶a艂y, bo by艂em nieatrakcyjny, pryszczaty. Same dziewcz膮tka doprowadzi艂y do moich kompleks贸w i mojego obecnego stanu. Gdy z jak膮艣 si臋 umawia艂em, to nie przychodzi艂a na spotkanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto powiedzia艂, ze ja kogo艣 chc臋 ? Ochota na seks mi przesz艂a, by艂ych partner贸w bym nie zaakceptowa艂, wol臋 zdechn膮膰 w samotno艣ci, ni偶 by膰 kim艣 drugiej kategorii. Nie chc臋 sobie podkopywa膰 jeszcze bardziej samooceny, wi膮偶膮c si臋 z kim艣 z przesz艂o艣ci膮 seksualn膮, czy partnersk膮. Prawko robi臋, bo ojciec mnie na nie wywali艂, ale nie wiem czy zdam, nie zale偶y mi na tym, stres mnie zjada na egzaminie i przez to nie my艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ci bez prawka to "wygodniccy" kt贸rzy wola by膰 wozeni a nie samiwozic pasa偶erki kt贸re nie dorzucaj膮 si臋 na wache. to przeciwie艅stwo s艂owa frajer:) ale coz poradzi膰, dzi艣 jak nie wozisz dupska to powie ci dupsko szybko adios i powedruje dalej w podr贸偶 zwana walenis other pen-is

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto powiedzia艂, ze ja kogo艣 chc臋 ? Ochota na seks mi przesz艂a, by艂ych partner贸w bym nie zaakceptowa艂, wol臋 zdechn膮膰 w samotno艣ci, ni偶 by膰 kim艣 drugiej kategorii. Nie chc臋 sobie podkopywa膰 jeszcze bardziej samooceny, wi膮偶膮c si臋 z kim艣 z przesz艂o艣ci膮 seksualn膮, czy partnersk膮. Prawko robi臋, bo ojciec mnie na nie wywali艂, ale nie wiem czy zdam, nie zale偶y mi na tym, stres mnie zjada na egzaminie i przez to nie my艣l臋. xxx aaaa, to znowu ten debil micha艂121212. co za nieudacznik i przegraniec :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nieudacznik, bo nie chc臋 nikogo z przesz艂o艣ci膮 ? To zupe艂nie normalne. Nie jestem micha艂em 121212, zreszt膮 nie wiem co to za u偶ytkownik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
b臋d臋 bral cie w aucie,,,ehe

Udost臋pnij ten post