Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa grzebiąc w szafkach znalazła wibrator

Polecane posty

Gość gość

Zostawiliśmy dziecko pod opieką teściowej w czasie gdy nas nie było w domu. To, że moja teściowa jest wścibska, bezczelna i bezpośrednia to wiedziałam od dawna, ale że grzebie nam po szafkach to się nie spodziewałam. Jeszcze rozumiem przeglądanie szafek w kuchni, barek... no jestem w stanie zrozumieć, ale stolik nocny w sypialni to już przegięcie. Nie wiem czego ona tam szukała, w każdym razie znalazła wibrator, który z mężem czasami używamy. Usłyszałam, że nie mam wstydu, że jej syn ma żonę puszczalską (!), że w tym wieku powinnam być poważniejsza... bla bla bla. Oczywiście zrobiłam jej awanturę, czego ona szukała w mojej szafce nocnej w sypialni. Może jeszcze moje majtki przymierzała. Ręce opadają! Czy każda teściowa musi być taka beznadziejna?

Przez twój post dostałam takiego ataku śmiechu, że obudziłam męża śpiącego piętro niżej :D Dziękuję. Nigdy w życiu nie powiem więcej złego słowa o mojej teściowej.

Gość kotek prezesa
kup jej na urodziny murzyński wibrator. i niech odpakuje przy gościach.

Gość gość
zaproponuj ,że kupisz jej taki na prezent "od zajączka":-)

Gość gość
Co jej odpowiedziałaś? A mąż nie bronił Ciebie?

Gość gość
Nie wierzę. Co za babsko. Chyba bym zrobiła jej taką awanturę, że by do końca życia popamiętała. Nie dość, że grzebie w szafkach, to jeszcze obraża Cię. Nie wiem co gorsze. Na Twoim miejscu nie odzywałabym się do niej przez naprawdę długi czas, a następnym razem poprosili o pomoc kogoś innego.

Gość gość
a co twój mąz nato w tym wszystkim po mówisz tak jakby ona cię do niego wyzywała, a on stał z boku z podkulonym ogonem

Gość gość
Z Twojego posta wynika, że reprezentuje jako teściowa poziom podobny jak Ty jako żona.

Gość gość
Masz nauczkę! Ko go wpuszczasz do domu!? Wstydmiec taką teściową co wsadza lapska w nie swoje rzeczy!!!

Gość gość
Tu autorka. Wymyslilam te historie, a wy jak pelikany wszystko lykacie haha

Gość gość
Pod naszą nieobecność teściowa poskładała nam pięknie ubrania, cóż pod ubraniami mieliśmy schowane 4 wibratory, bieliznę erotyczną i inne gadżety. Nie skomentowała tego tylko włożyła to ładniutko na koniec szafki. Ten post to nie żart. Więcej już nie składała nigdy.

Gość gość
Co to za mąż że baba musi wibratora używać ? Własnego fiuta nie ma ?

Gość gość
Tu autorka, wcześniejszy wpis to nie ja. Męża akurat ni było jak mi to wypomniała, to było następnego dnia, wpadła niby na herbatkę. Ogólnie to ona jest bardzo kościelna i oburza się nawet jak ktoś zażartuje na temat seksu, więc domyślam się w jakim musiała być szoku widząc czarny wielki wibrator hehe, ale mogła to zachować dla siebie, a nie robić mi wyrzuty. Mam 32 lata i niech mnie traktuje jak dorosłego człowieka.

Gość gość
Haha u mnie moja matka jak zajmowała się dziecmi, znalazła moja wyuzdana bieliznę, ale nic nie powiedziała, chociaż minę miała jak przyszlam nie tega :D W sumie to sama jestem winna, bo nie zdazylam rano schować, była pod koldra, a dzieciaki się bawiły tam pewnie. Zobaczylam tylko, ze w innym miejscu leży ;p Ale glupio mi było na maxa :/

Gość gość
Kup jej kulki analne i powiedz, że to korale ;)

Gość gość
Moja teściowa to tez taka j******a. My z mężem tez posiadamy rożne zabawki w rożnych rozmiarach i kolorach i mamy na to "specjalna" szufladke. Ja w pracy a ta za porządki sie wziela w mojej sypialni. Bez pozwolenia oczywiście, bo wiecznie, wszędzie sie musi wtrącić. I nagadala mojemu mężowi ze jestesmy jacyś nienormalni, używając takich rzeczy itd. On mi to przez telefon powiedział jak zadzwonił. Najpierw opierdzielilam jego, ze co to za pieprzone porządki w mojej własnej sypialni, ale akurat mowi ze był na spacerze z corka i nie widział ze ona wlezie nam do sypialni. Jak wrocilam do domu to nawet ona pyska nie zdarzyła otworzyc. Opierdzielilam z góry na dol. Swoją droga to te baby sa jakies nienormalne. Grzebać ludziom po szafkach

Gość gość
Na Twoim miejscu w gębe wepchałabym jej ten wibrator. Nie wyobrażam sobie jakby ktoś miał wkładać łapska w moje prywatne rzeczy !!