Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały chłopak

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ostatnio spotykam się z jednym facetem. Wszystko ok, tylko on wciąż narzeka na swój wzrost i posturę. Przyznam że jestem dość wysoką (189 cm) i umieśnioną dziewczyną, gdyż od małej uprawiam sport a od kilku lat chodzę regularnie na siłownię. On natomiast ma 170 cm i jest. ...mizernej postury. Mi to nie przeszkadza, a wręcz lubię to ze jest moim 'maluszkiem ' i 'okruszkiem '. Jak mu wytłumaczyć ze go uwielbiam i tak?

Gość gość
W dodatku ciągle jęczy żebym nie chodziła w szpilkach. Ale ja kocham swoje obcasy mimo że w nich wyglądam przy nim jak olbrzym, mi to nie przeszkadza. ..

Gość gość
Też jestem kurduplem 172 cm ale nie mam z tego powodu kompleksów. Moja partnerka jest tego samego wzrostu i to ja namawiam ją, żeby zakładała 10-12 cm obcasy. Pożeram ją wtedy wzrokiem :)

Gość gość
Jesteś niski jak na faceta. Ale jak mam mu te kompleksy zniszczyć? Ja go uwielbiam jakim jest, on mnie też lubi taką jaką jestem.

Moim zdaniem facet którym się spotykasz powienien się cieszyć że ma taką dziewczynę ile widziałem razy pary wyższa od niego :) Powiedz ile ważysz i twój chłopak? A tak na marginesie to cieszę się że masz podejście do swojego wzrostu i nie skreślasz swojego chłopaka za wzrost :) Najlepsze to że nikt cię nie zapczepi i ty masz przewage nad napastnikiem np nocne spacery :D

Gość gość
To co ja mam powiedziec jak man 150 cm a mam 24 lata

Gość gość
Ja ważę jakieś 80kg, ale od razu mówię że nie jestem gruba tylko dość mocno zbudowana i umięśniona. Natomiast on...nie wiem, jakieś 60-65 kg. Po prostu lubię go za to jaki jest a nie za to jak wygląda. Tak, zawsze mogę go obronić :D

Gość gość
Zauważyłam teże ogólną tendencję że kobiety rosną coraz większe i silniejsze gdy tymczasem faceci są coraz bardziej zniewiesciali, ulegli, mali i słabi. Za 30-40 lat na świecie będą kobiety po 190 cm wzrostu i muskularnej sylwetce i faceci po 150 cm , słabi i wątli.

Gość gość
co ty w nim widzisz?

Gość gość
Mojego małego faceta którym musze się sama zająć.