Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hendis

Najlepsza pizza Białystok

Polecane posty

Gość hendis

Czy jest ktoś z Białegostoku? Gdzie zamawiacie pizzę i dlaczego akurat właśnie tam? Nie mam szczególnych upodobań odnośnie pizzy, zależy mi po prostu na tym, aby była smaczna, bez kiepskich produktów. Jakieś sugestie?

Gość gość
A czy w Dominium kiedykolwiek jedliście? Cienkie ciasto odpowiada? Dużo składników, pizza we włoskim stylu? Sosy to również tam mają, ale akurat to jest taki typ pizzy, który w żaden sposób tych sosów nie wymaga.

Gość futerals
Chodzimy na pizzę raz na 2 miesiące, może nawet rzadziej, ale faktycznie do Dominium, tylko to się teraz nazywa Gusto Dominium. Tak jak piszesz - pizza do jedzenia bez sosów - nie wiem czy nawet w tym lokalu kiedykolwiek ich próbowałem. Wydaje mi się, że bez zalewania sosami dużo łatwiej można ocenić smak produktów. Mylę się?

Gość garniers
A jak jest w dostawie? Bo mam wrażenie, że każdy lokal który zaliczamy, nie potrafi dostarczyć smacznej i ciepłej pizzy. Wszędzie trafiamy na słabej jakości jedzenie, a taka pizza nawet po podgrzaniu w piekarniku nie jest smaczna.

Gość futerals
To musisz sam sprawdzić. Pizzę w dostawie mieliśmy od nich raz, może 2? Nie wiem nawet dokładnie - to było jakiś czas temu, ale pizza na bank była smaczna i ciepła, bo gdyby było inaczej, to na pewno kolejny raz byśmy tam nie poszli. Tym bardziej jeśli cokolwiek byłoby zwalone pod względem smaku pizzy, jakości składników itp.

Gość gortere
A te promocje to jak obowiązują? Mowa o tych w dostawie? Nie mają znaczenia godziny? I typy pizzy? Bez względu na to o której i jaką pizzę zamawiasz, masz drugą za 5 zeta w tygodniu, tak? Sensownie. Gdzieś jeszcze w mieście coś takiego mają?

Gość gość
Dominium to tragedia! W Białej jadłem. Tragedia! Niejadalne to to. Najlepsza była Savona, ale ostatnio też coś oszczędzają na składnikach i dają jakieś niejadalne wyroby seropodobne. Pozostaje sieciówka - jak dla mnie pepperoni z ostrym sosem w Telepizzy wygrywa. Choć ponoć Da Grasso też jest niezła, ale w Białymstoku nie jadłem (tylko w Warszawie i Krakowie i faktycznie były OK).

Gość futerals
promocje to sobie sprawdzaj w lokalu, ale na stronie w necie - tam na pewno masz aktualne stawki, ale kiedy my zamawialiśmy to dotyczyło wszystkich typów pizzy i obowiązywało zawsze poza weekendami, tak więc lepiej było zamawiać w tygodniu

Gość trabencki
Kilka razy tam byliśmy, zawsze jedzenie było ok, ale co kto lubi. Mnie tam pizza na cienkim cieście odpowiada, kilka składników i całe zestawienie całkiem ok. Jeśli biorę sos to głównie biały, ale ten pomidorowy również mają całkiem całkiem. No i przede wszystkim po produktach widać, że nie leżą tam od 2 tygodni.

Gość Pizzailo
Pizza Da augustino najlepsza pizza prawdziwa jak w Rzymie polecam

Gość gość
Moja ulubiona pizzeria jest we Wrocławiu, jest to obowiązkowy punkt na mojej gastronomicznej mapie - Pizzeria Gusto

Gość gość
Gusto Dominium to tragedia! Już pierwsza lepsza pizza z lodówki w markecie jest lepsza!

Gość gość
Mi smakuje pizza we Wrocławiu z Gusto na Jedności Narodowej, najbardziej lubię z ananasem i raz na jakiś czas sobie pozwolę na piwko czeskie do tego

Gość gość
Pizzerii w Białymstoku jest ogrom ale niektóre po prostu nie powinny istnieć jak dla mnie. Jeżeli chodzi o mój nr.1 to wypasiona pizza. Zawsze świeża pizza, bardzo dużo składników + szybki dowóz :)

Gość gość
Nie ma to jednak jak pizza przyrządzona w zaciszu domowym :) Smakuje najlepiej i wychodzi o wiele taniej niż zamawiać :) Ja zainwestowałam w taki piecyk https://domowypiecdopizzy.pl/nasz-produkt/ i robię pizzę w domu, nawet nie wiedziałam że robienie pizzy to taki szybki proces :D

Gość Mamma mia

Polecam pizzerię Mammamia.bialystok@gmail.com, super pizza, cienkie ciasto no i ekspresowa dostawa,

Gość Adam

Tak Mamma Mia to jest to, polecam

Gość Dtr

Polecam Mamma Mia na Łąkowej, rewelacyjna pizza,.

Gość Tamarka

Polecam Mamma Mia z Łąkowej, bardzo smaczna pizza na cienkim ciescie

Gość Iwona

Tak, zgadzam się w Mamma Mia mają super pizzę, również polecam

Gość Piotr

Również polecam pizzerię Mamma Mia z Łąkowej , super cienkie ciasto i smaczne skladniki

Gość Ala

Polecam również pizzerię Mamma Mia z Łąkowej, rewelacyjna pixza

Gość Ala

Mamma Mia rewelacja