Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katriss

Powiększanie Piersi Daniel FURMANEK Czechy

Polecane posty

Witam Dziewczyny postanowiłam odświeżyć ten temat :) Chwalcie się na kiedy Macie termin lub jak czujecie się po? Co zabrać do szpitala oraz jak przygotować się do zabiegu? Ja mam termin na 25.04.2016! To jeszcze miesiąc z małym hakiem. :D Szczerze nie mogę się doczekać!

Gość kokamarka
hej,ja mam już powiekszone ale w krk w 2005 roku i nosze sie z zamiarem wymienienia wkładek właśnie w tryńcu bo wiem że jest dużo taniej.w zeszłym roku miałam robiona plastyke brzucha przez dr.martina brzuchańskiego ale nie w tryńcu tylko w bielsku białej,jestem zadowolona i też myslałam o nim jesli chodzi o wymianę piersi.napisz gdzie byłas na konsultacji ile na nią czekałaś i ile na sam zabieg czekasz i oczywiście jaka kwota. Pozdrawiam

Więc ja konsultację z Doktorem Furmankiem miałam internetową , wysłałam mu zdjęcia wymiary itp. Przelałam zaliczkę i termin mam na 25.04 mam jeszcze tylko zrobić usg piersi reszte badań robią na miejscu przed operacją :) Mam koleżankę która robiła u Niego piersi 3.02 jest bardzo bardzo zadowolona. Wyszło jej około 2, 500euro ze wszystkim :) Była w szpitalu 4 doby bo my z Wiednia , więc musimy troszkę dojechać. :) Dlatego lepiej zostać chwilę dłużej w szpitalu, mi po wyliczeniu tego co lekarz napisał też okolo 2, 500 euro powinno wyjsc :) Jeżeli lekarz dobrze ocenił przez email moje piersi i oczekiwania to zapropnował mi 400ml okrągłe mentory teraz mam rozmiar 80/B a chcę spory biust :P

Gość gość
Hej. Jestem po wykarmieniu trójki dzieciaczków i muszę podreperować swoje cycuchy. Jak najlepiej skonsultować się z doktorem. Mam trochę kilometrów do Niego i wolałabym drogą emaila. Co napisać,żeby Pan doktor odpisał . Proszę pomóżcie,bo już popadam w depresję.