Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z trwonieniem pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

One mi się dosłownie gdzieś rozpływają :O Studiuję i jestem na utrzymaniu rodziców jeszcze ( choć mam nadzieje już niedlugo po skoczenczeniu studiow pojde do pracy) i co miesiąc mam jakas tam kwote od nich na moje wydatki. Strasznie szybko mi sie ta kwota konczy bo z reguły nie odmawiam sobie wielu rzeczy np droższego jedzenia nieraz, albo taksówki czasem czy drozszego klubu i co miesiac pod koniec juz mi brakuje kasy:O A wcale nie dostaje jej malo...

Gość gość
No teraz- miałam sobie kupić buty na wiosne. No i sobie nie kupię narazie dopiero po 26 jak mi wplyną alimenty od taty, bo poprostu kasa mi się skonczy, jeszcze jakas mam, ale tyle to mi na samo jedzenie wystarczy i jeszcze kosmetyczka kosztuje, a do niej to musze isć przed świetami i do fryzjera tez :O Jestem załamana jak to będzie jak dostanę pierwszą pensję... Albo naucze się oszczedzać np nie kupować droższego żarcia tylko tansze, ja duzo nie jem i jestem szczupła, ale czasem lubie kupić sobie np droższą szynkę czy sushi i takie tam

Gość gość
Za swoja kase juz ci tak suszi nie bedzie tak smakowalo i 10 razy pieniadz obejrzysz zanim go wydasz i nieraz stwierdzisz ze jednak bez czegos tam mozesz sie obyc.

Gość gość
10:43- być może, bo sama ja wtedy zarobię...ale teraz bardzo łatwo mi przychodzi wydawanie kasy, aż za łatwo :O Na rozne piersoly bez ktorych spokojnie bym sie mogla obyc

Gość gość
11:19- hehe nawet bym nie miala z czego bo w tym miesiecu juz za duzo wydałam :P Muszę oszczedzac kase np na jedzeniu i wiecej mi zastanie na ciuchy bo kupuje drogie jedzenie taka prawda... Albo na rachunkach na stancji tez zbytnio nie potrafie oszczędzać I tak to sie wszystko kumuluje, a potem nie mam kasy chocbym ja mogla miec przy odrobinie oszczednosci W tym miesiacu wydałam znow o wiele za duzo :O

Gość gość
Oddajcie pieniądze mi, ja Wam je przechowam ;)