Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lali122

wydaje mi sie że mój facet sie mnie wstydzi

Polecane posty

Gość lali122

jestem ze swoim facetem 3 lata oboje mamy konto na fb niestety mój facet nie chce zmienić WOLNY na ZAJETY. dotychczas nie było to dla mnie istotne ale od pewnego czasu widze ze bardzo dużo czasu spedza na fb. boje się ze mnie zdradza:( sama zmieniłam status ale on go nie potwierdził gdy spytałam dlaczego to odp że na pewno go zmieni... minał tydzień on codziennie siedział na fb a statusu nie zmienił. przypomniałam mu się a on odp ze nie ma chwilowo dostępu do internetu a przez aplikacje w telefonie nie może tego zrobić. Nie wierze... przesadzam czy mam powody do niepokoju?

Gość gość
Kobieto, dlaczego uzależniasz swój stan od statusu na fb ? Naciskany facet, zamienia się w rozczłapanego faceta. :D Nie dziwi mnie więc, że się przed takim stanem broni, biedaczek, jak może :P

Gość gość
Boszeee... żeby jakiś durny portal społecznościowy był wykładnikiem uczuć i życia, co prawda też mam fb ale rzadko się tam udzielam, dziewczyna też ma i dość często tam zagląda, bo gra w te fajsbukowe gierki, ale każde z nas ma status wolny i nikt afery z tego nie robi, bo to tylko portal służący rozrywce i niczemu więcej.

Gość gość
Trzymajcie mnie!

Gość gość
niby nic waznego ten fejsik a jednak niekopojace, pewnie podrywa na boku

Gość gość
bardzij bym sie martwila tym, ze facet spi z soba 3 lata a jeszcze sie nie oswiadczyl, to tez o czyms swiadczy...

Gość gość
i ze uważa nadal ze jej wolny ,może myśli kogoś poderwać? jesli napisze zajęty to żadna porządna sie nie skusi na zajętego.

Gość gość
11/21 Nie masz faceta to tak piszesz.Fb dla rozrywki ok i dla poznania kogos jesli status ma wolny. Albo glupia jesteś albo udajesz.

Gość Diamentowa Dama
Macie po 17 lat ?ja pirdole jakie gimbusy

Gość gość
ma ciebie jako zapchaj dziura

Gość gość
jesli kocha pochwali sie ze jej zajęty

Gość gość
A poza fejsem, jak wygląda wasz związek? Poznałaś jego znajomych? Widujecie się z nimi wspólnie? Jego rodzina wie, że jesteś jego dziewczyną? Znasz jego rodzinę? Jesli na te pytania możesz odpowiedzieć "nie", to rzeczywiście wygląda na to, że facet się ciebie wstydzi. Ale jeśli poza fejsem nic na to nie wskazuje, to nie powinnaś szukać problemu tam, gdzie go prawdopodobnie nie ma, chociaż nie zaszkodzi faceta sprawdzić - możesz choćby założyć konto na fejsie jako inna laska i zaczepić go - zobaczysz, czy odpowie.

Gość lali122
poza fb jest ok znam jego znajomych, rodzine,zabiera mniena służbowe imprezy, często spędzamy czas poza domem... ale mimo wszystko zastanawia mnie fakt czemu ukrywa nasz związek na fb. dla mnie to wygląda tak jakby krecił z inna na boku lub szukał wrażen. nie chodzi mi o to żeby chwalić się tym związkiem ale też nie ukrywać. Nie ufam mu przez to... nie nie mamy po 17 lat. ja mam 25 on 27. czemu się nie oświadczył??? wie że i tak bym nie przyjęla oświadczyn.

Gość gość
I tak o to fb potrafi rozwalić związek i przyczynić się do nieufności. Proponuję usunąć konto raz na zawsze, bo już nie raz dowiedli że fb robi z ludzi kretynów i ma zły wpływ na psychikę i ogólne samopoczucie.