Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dramat

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia śledzę wpisy zdradzających mężów. I widzę, że zawsze znajdzie się powód. Powodem jest często brak powodu, zły seks, brak seksu, ładna żona ale nudna żona, brzydka żona, zbyt szalona żona, zbyt normalna żona. Nie sposób postępować względem niektórych mężczyzn tak, żeby się przed ich postępowaniem uchronić.

Gość gość
zwykle scier,wa.

Gość gość
Mąż ma prawo zdradzać. To jest zapisane w konstytucji. Korzystajcie z tego panowie. Jeżeli żona się nie sprawdza i nie udowodniła swojej przydatności wolno mu. We wszystkich innych wypadkach też mu wolno jeżeli ma takie widzimisię. Na tym polegają prawa człowieka.

Gość gość
Już żałuję że zaczęłam wątek nawet. Powiedziałam tylko jedną setną tego co o tym myślę. Więcej nawet nie zamierzam.

Gość gość
bo masz male cycki:-(

Gość gość
Tymczasem wy dopuszczacie się niesprawiedliwości i szkody wyrządzacie, i to właśnie braciom. 9 Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, 10 ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego.

Gość gość
Jestem kobietą. Nie zdradzilam nigdy i nie zamierzam. Sama też nie zostałam zdradzona (chyba). Ale zdrada idzie w dwie strony. Kobiety też zdradzają. Tylko różnicą jest to że kobiety się tym nie szczyca i nie są tak prymitywni jak mężczyźni. Bo albo się ma charakter albo się nie ma. I to tyle. I ludzie to zwierzęta. Jedni są jak bociany które wiążą się ze sobą na całe życie a drudzy jak inne zwierzęta które mają swoje gody i myślą tylko o przyjemności.

Gość gość
Różne degenerackie wpisy już przeczytałam. Ale chyba najbardziej bolesny był ten: http://forum.gazeta.pl/forum/w,15128,51025387,51025387,Zdradzilem_zone.html

Gość gość
nalezy isc z duchem czasu i sledzic wszelkie ruchy faceta - tel,komp, samochód itd. wtedy zawsze bedziesz wiedziec kiedy zdradza. wtedy sobie nie zaluj i tez chodz na boki. bedziesz miala dobre bol.cowanie poza domem :)

dawałybyście doopy to by was nikt nie zdradzał a jak wy wiecznie obrażone i nie chcecie dawać to się nie dziwcie :d ja nie wiem czy kiedykolwiek jakąś poślubie taniej mi wychodzi raz na miesiąc iść do divy hehe

Gość gość
Potrzeba wewnętrznego spokoju jest dla mnie ważniejsza niż pragnienie zemsty.

Gość gość
kutaphone dziś Myślę że zrobisz przysługę jeśli właśnie nie poślubisz