Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieodpowiedzialnosc szwagierki

Polecane posty

Gość gość

Kur**! Corka szwagierki zlapala wszy w szkole. Polozyli jej preparat na wlosy po czym 2! dni pozniej przywiezli na spotkanie z moim 2 letnim dzieckiem, nie wspominajac ani slowa o wszach. Oczywiscie dziecko zlapalo wszy, ja tez, jedynie mąż sie uchronil. Nigdy w zyciu nie mialam wesz. Gdy zadzwonilam do szwagierki to uslyszalam, ze to na bank nie od nich bo oni 2 dni wczesniej odwszawili swoja. Coz za zbieg okolicznosci! Zwlaszcza, ze moje dziecko nie chodzi do zlobka ani przedszkola. Jakby tego bylo malo to okazalo sie, ze oni zastosowali preparat tylko u dziecka a siebie jedynie przejrzeli i NIE powtorzyli po tygodniu bo dziewczynka byla chora wiec nie chcieli trzymac jej z mokrą głową. Opadly mi rece, cycki i wszystko co moze opasc... My wszyscy sie odwszawilismy, chata wysprzatana, wszystko poprane, powtorka kuracji (ja nawet farbe na leb polozylam) a w perspektywie.....wspolne swieta Wielkanocne... odstraszacze wystarczą by nie zlapac znowu tego cholerstwa? Zalamuje mnie taka nieodpowiedzialnosc :(

Gość gość
Wprost jej kaz wszystko odszawic. Albo niech Twoj maz to zrobi. Niech zagrozi, ze rodzina sie dowie czy cokolwiek Ja rozumiem jakby to owsiki byly, bardziej wstydliwe, trudniejsze do przeniesienia, latwiejsze do leczenia na dobra sprawe. Ale jak mozna wszy nie wytepic. Ja bym chyba caly dom wyparzyla, wygotowala i myjka parowa wymyla.nie mowiac juz glowach domownikow

Gość gość
ja bym sie nie spotkała z nimi w święta

Gość `uQ
współczuje:) też znam takich ludzi niestety podobno wszy nie lubią intensywnych zapachów, perfumami się spryskaj

Gość gość
a to dziecko nie ma ojca ze piszesz córka szwagierki ?

Gość gość
Zdecydowanie nie spotkałabym się z nimi w święta i resztę rodziny też bym powiadomiła że są zawszawieni. Chyba że rodzina to też brudasy i ma to gdzieś;

Gość gość
Ma ojca (w dodatku to ojciec wyczesywal wszy bo matka sie brzydzila) napisalam corka szwagierki tak po prostu bo z nią rozmawialam przez telefon a nie ze szwagrem.

Gość gość
U nas w szkole byla inwazja tego dziadostwa. Kupilam wtedy w aptece taki odstraszacz w sprayu. Nie wiem czy przez to czy po prostu mieliśmy szczęście ale syn nic nie złapał. Warto sie zaopatrzyć jezeli bedziecie miec z nimi kontakt

Gość gość
Omg....zabiłabym.Ja wszy w zyciu na oczy nie widziałam nawet.Dziecko odpukać tez nigdy nie przyniosło

Gość gość
O f**k

Gość gość
Co za idiotka. Odwszawia sie mniej wiecej tydzien. Moj syn zlapal je 2 msc temu w przedszkolu, umylam mu glowe specj szamponem, potem preparatem posmarowalam.. po tygodniu to samo. Wypralam wszystko w 60 st, koldry i poduchy wystawialam codziennie na mroz, akurat byl siarczysty, wszystkie ciuchy i reczniki tez, szaliki, czapki itd. Dom do gory nogami. Do glowy by mi nie przyszlo ladowac sie z dzieckiem w tym czasie gdziekolwiek.

Gość gość
A moze ona apecjalnie przyszla z tymi wszami zebyscie wy tez mieli? Maja oni to chce zebyscie wy tez je mieli.

Gość gość
Ja bym w du/pie miała takie święta z wszarzami.Znowu będziesz się potem odwszawiać, bo jakas jebni/eta nie potrafi poradzic sobie z problemem?

Gość gość
Jak się nazywa taki odstraszacz w sprayu na wszy?

Gość gość
DDT :)

Gość gość
Odstraszacze kupilam Sora lotion, ktory smierdzi Offem ;) i Linicin Prevent ale po nim strasznie wlosy tłuste. Nagadalam tesciowej, niby maja powtorzyc zabieg ale cos czuje, ze jesli to zrobia to tylko siostrzenicy. Jak nie pojedziemy na swieta to bedzie afera ale ja juz schizuje. Poza tym juz widze jak szwagier gnidy wyczesal jak nawet moj mąż mial problem, zeby je dostrzec (dlatego zafarbowalam wlosy, przeciagalam prostownicą i jeszcze nakladalam odzywke na łeb- w razie gdyby jakas wesz sie wyklula). Ja sie wcale nie dziwie, ze pozniej ludzie twierdzą, ze preparaty nie działają albo tak trudno to wytepic jesli postępują tak jak oni.

Gość gość
Nie pojechalabym tam na swieta a niech robia afere nie i koniec

Gość gość
Swieta sa u tesciow i tam mielibyśmy sie spotkac. Moje dziecko uwielbia siostrzenice, wiec nie bedzie szans by utrzymac ja z daleka. Nagadalam mężowi, twierdzi, ze zalatwi sprawę tylko jakos mnie to nie uspokaja.. oczywiscie wychodzę na histeryczkę, ktora boi sie robaka :/ ale wole byc histeryczką niz wszarzem!

Gość gość
Fajna rodzinka :(

Gość gość
Mnie taka nieodpowiedzialność sąsiadki kosztowała ponad stówę w aptece i kilkugodzinne pranie i sprzątanie w całym domu,bo dzieci wspólnie bawiły się kilka godzin.

Gość gość
Znowu durne prowo zakładasz? ile jeszcze założysz tych historyje o teściowych i szwagierkach co?! myślałam że po tym jak cię dziś zdemaskowałam to odpuścisz na parę dni nim sprawa przycichnie ale nie! ty znów tu jesteś lecz się jesteś chora psychicznie

Gość gość
Ty 16:38 lepiej sama zacznij się leczyć bo chyba wszedzie prowokacje widzisz i tematy jednego autora. Bardzo bym chciala by bylo jak mowisz ale niestety to kur** prawda :( . A na tesciową nic zlego nie powiem bo to dobra kobieta tylko powinna wpłynąć na córkę, skoro bezposrednie uwagi nie działają .

Gość gość
Z rodzina nalezy sie dzielic. To sie podzielili z wami wszami haha.

Gość gość
Bedziecie miec rozrywke przy stole drapanie i lapanie wszow.

Gość gość
i jeszcze sama ze sobą pisze i nakręca temat. Kobieto do psychiatry marsz!

Gość gość
No i przyszła osruska co tropi trolle i pisze te same brednie w każdym temacie. Tak wiemy wszystko zakłada i pisze jedna osoba, tak :) usiądź w fotelu zażyj leki i oddychaj głęboko :) wszystko będzie dobrze: wdech i wydeeeech :)

Gość gość
i znów nie masz poparcia,bo cię ludzie olali i znów się ciskasz autoreczko :)

Gość gość
a ty ile jeszcze będziesz w każdym temacie pisać, że to prowo? no lecz się zje/bie genetyczny.

Gość gość
Nie ciskaj się tak autorko :) mam cię po raz kolejny więc zbastuj.

Gość gość
17:59 psychopatka :D no psychopatka...zkażdego tematu zrobi kanał....życze jej aby ją ktoś w kanale utopił, bedzie super