Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten idiota ciągle wierci ileż można!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wytrzymam zaraz!!! Debil piętro wyżej wierci od ponad miesiąca praktycznie dzień w dzień no ludzie!!! Co on tam rzeźbi do c****. Ja rozumiem wywiercić małą dziurę na obraz ale przez 40 dni non stop nawalać wiertarką udarową czy innym badziewiem i tylko ciągle wrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrr!!!! K****

Gość gość
Mnie to tez zawsze zastanawia , u mnie to samo. Lekko liczac montaz szafy czy całej kuchni trwa do 3-5 dni, polki 10 minut, nawet zbijanie kafli szybko sie konczy. Nie wiem co ludzie robia z właczoną wiertarka po kilka godzin dziennie

Gość gość
Jesteście może z Rybnika? To mega zad***e, mieszkają tu ludzie głupie i bez przerwy wiercą. To okropne osiedle przy Elektrowni, wieśniaki przerabiają mieszkania na stodoły, wywalają ściany, jakieś kolumienki, po co to komu ?Mieszkanie demolują i hałasy przez pół roku, bloki na Ks. Szwedy to klątwa wiecznych remontów. Lepiej wybudować sobie dom po swojemu, a nie wywalać ściany i potem kłopoty z wentylacją, uszkodzone przewody elektryczne i sąsiedzi cierpią przez takich debili:-(

Gość gość
Powinni zabronić wyburzania ścian na blokach, ktoś powinien się tym wreszcie zająć.Wieśniaki lubią łuki, kolumienki i okna w złotą kratkę. Każdy balkon w innym kolorze, obrzydliwie wygląda

Gość gość
w Rybniku to jest jeszcze ten psychiatryk?

moj sasiad tez zaczał remont na tą chwile jest do wytrzymania

Gość gość
Psychiatryk w Rybniku jest, ma się dobrze i pęka w szwach z nadmiaru pacjentów. To bardzo potrzebny przybytek, jest jeszcze podobny w Toszku i Lublińcu, zwożą ludzi z całego regionu w raziepotrzeby. Jak masz bzika to do Rybnika, jak ino troszka to doToszka, tak mówią na Śląsku:-P

Gość gość
remont jest potrzebny od czasu do czasu, nikt nie chce mieszkać w chlewie. Wywalanie ścian działowych w betonowym bloku, okna w złotą kratkę i kolumienki to nie jest dobry pomysł chyba

Gość gość
U mnie wiercił dosłownie 2 miesiace. A teraz zaś drugi z nad góry wierci.

Gość gość
Żony nie kupojcie mezom wiertarek na imieniny rocznice itp wystarczy pól litra i wystawić kitniak:-P :-D