Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za duże plemniki!!

Polecane posty

Gość gość

Błagam! Jeśli ktoś wie o co chodzi niech odpowiada! Mój chłopak czasem sie przy mnie spuszczał i zauważałam z nim że ma niektóre plemniki widoczne gołym okiem! Zazwyczaj wyskakują ok 4. Reszta to sperma ale tamtych nie widać wcale a te są duże. Prawie jak kijanka!!! Czy może to mieć związek z niepłodnością albo czy gdyby to sie z komórką połączyło to mogło być to coś złego? :( przecież komórka jajowa jest jak główka od szpiki a plemnik by sie nie zmieścił bo niektóre są naprawdę wielkie. Dosłownie jak kijanka. Moim zdaniem cały plemnik z tych dziwnych ma 1 cm a czasem nawet 2 :(

Gość gość
A co brałaś?,kijanki-dobre......

Gość gość
Cholera jasna prosze sie z tego nie śmiać! Chyba ja wiem jak kijanka wygląda! I do tego porównuje

Gość gość
To są owsiki, nie plemniki, Widocznie twój chłopak wsadzał chvja w czyjś o***t i teraz ma owsiki pod napletem

Gość gość
Pewnie jakaś mutacja, jak się taki połączy z komórką, to pewnie wyjdzie dziecko wielkolud.

Gość gość
Ja tez mam duze i musze je wyciskac niczym paste do zebow z tubki. Inaczej nie chca wyjsc...

Gość gość
ja na moje plemniki ryby łapie biorą jak cholera:-D :-P

Gość michałek m
Ja mam tak wielkie plemniki, że z trudem przeciskają się przez cewkę moczową. Dlatego zrezygnowałem z jakiejkolwiek działalności erotycznej, bo boli jak cholera :(

Gość gość
to się szybko połyka a nie się ogląda debilko! :O :O :O