Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zabawki są teraz modne?

Polecane posty

Gość gość

Muszę kupić prezent dla sześciolatki, chciałabym, żeby to było coś super, ale nie wiem czym teraz bawią się dzieci

Gość gość
laptop, tablet, smartfon, konsola do gier itd.

Gość gość
chodziło mi o typową zabawkę :)

Gość gość
Lego

Gość gość
Lego ma z 15 zestawów... Dlatego chodzi mi o modną zabawkę, taką nowość z reklam, do której wzdychają dzieci, wtedy jest szansa, że jeszcze tego nie ma

Gość gość
nowość z reklam do której wzdychają dzieci-wtedy jest szansa,że jeszcze tego nie ma-:-D no wtedy jest szansa że większość dzieciaków taką reklamowaną zabawkę będzie mieć,bo snobistyczni rodzice pobiegną kupić,żeby ich pociech nie daj boże nie była poszkodowana w grupie:-P

Gość gość
ok, może i tak :P w każdym razie proszę o pomysły

Gość gość
zabawka musi być dostosowana do wieku dziecka...ktoś wspomniał o Lego-jest zawsze na topie,takie" światowe",ponadczasowe klocki, ale są różne ich rodzaje-dla najmłodszych Lego Duplo,dla trochę starszych chociażby seria Lego City,dla jeszcze starszych Lego Technics

Gość gość
up

Gość gość
Ja jestem zwolenniczką praktycznych prezentów. Wiem, że zabawki już następnego dnia są rzucone do szuflady i dziecko chciałoby kolejną. Wiadomo, czasami trzeba coś dziecku kupić. U mnie to raczej babcie rozpieszczają zabawkami. Moja córka ostatnio chciała pościel z Anną i Elzą. Myślę, że super prezent dla dziewczynki. Dla chłopca też widziałam ładne np. Spider Man https://www.taniaposciel.pl/posciel-dziecieca-disney-i-inne/k/3741/1

Gość Kamillleq
Ja ostatnio kupiłem swojemu bratu fajny zestaw pojazdów na Toysbox. Jeśli ktoś nie ma pomysłu na prezent to może sobie sprawdzić ofertę sklepu na http://toysbox.moonfruit.com/ Do tego firma szybko wysyła wszystkie produkty i są dobrze zabezpieczone :)

Szkolny korytarz i tłum rozwrzeszczanych dzieci. Jedni biegają gdzie poniesie ich wzrok, inni prowadzą interesujące rozmowy a jeszcze inni grają w różnego rodzaju gry. Moda była na gumę do skakania, piłki, ringo i jeszcze wiele innych gadżetów. Niezmienna pozostała jedna zabawka. Mianowicie skakanka. Nie wiadomo dlaczego wszystkie dziewczynki uwielbiają skakać na skakance. Nam dorosłym wydawać by się mogło, że jest to bardzo monotonna zabawa. Mimo to miliony dziewczynek na całym świecie kochają skakać na skakance. Organizowane są różne konkursy, która dziewczyna wytrzyma dłużej. Nie zapominajmy, że są różne style skakania. Może być obunóż, lub na jednej nodze. Co w takim razie mają zrobić rodzice każdej szanującej się dziewczynki?? Oczywiście kupić jej wymarzoną i jedyną w swoim rodzaju skakankę. Ja bardzo polecam ten oto model - http://www.cozacena.pl/klasyczna-skakanka,94409. Skakanka ma długość 236 centymetrów. Do wyboru mamy trzy różne kolory uchwytów – fioletowy, czerwony i różowy. Zaznaczam, że każdy z nich ma białe kropki. Mile widziane jest zaznaczenie tego koloru, na etapie składania zamówienia. Dla nas kolor skakanki jest rzeczą równorzędną. Ale nie zapominajmy, że Nasze małe księżniczki, do koloru przywiązują naprawdę dużą wagę. Powinniśmy zachęcać, aby nasze dzieci jak najczęściej wykonywały ćwiczenia na skakance, ponieważ kształtują figurę naszych dzieci oraz rozwijają mięśnie. Mój egzemplarz zamawiałam z portalu www.cozacena.pl. To strona bardzo uczciwa. Rzeczy są wysyłane w terminie i nie ma żadnych problemów z płatnościami. Jeszcze raz polecam ten model i portal.

Drewniana ciuchcia jest rewelacyjnym prezentem! Mój synek potrafił całymi godzinami siedzieć na dywanie i składać i rozkładać elementu ciuchci. Swój model znalazłam na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl . Polecam każdemu.

Bajka „Auta” zyskuje ogromną popularność wśród dzieci, ale również i młodzieży! Złomek należy do jednego z ulubionych bohaterów! Proponuję kupić puzzle właśnie z tą postacią! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!!

Gość gość
Lalki monster high albo frozen, lub te z my little pony, też lalki.

Gość Kasiek01
Według mnie wracają do mody drewniane zabawki. Przy moim trzyletnim synku przynajmniej się one sprawdzają, zwłaszcza zestaw który mamy z misiedwa kolejkę, ma ona dużo elementów, które można łączyć w dowolny sposób i za każdym razem ciekawi ona na tyle Franka, że dziecka nie słychać cały dzień.

Gość Beata Tomkowska

Teraz to nie wiadomo co dzieci lubią , rozeznanie zrobili blogerzy , love4toys.pl normalny świat zabawek , tu się  dowiecie co teraz jest modne . A co najważniejsze dziecko będzie zadowolone .