Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam ktore dawaly sloiki rok 2 temu? pytanie.

Polecane posty

Gość gość

Jest tu wielki szum na temat sloikow, kazdy wie lepiej jak "chore" po nich wasze dzieci beda.Jak to jest? Jak sie rozwijaja dzieci?

Gość gość
Moja córka ma dwa lata. "Wychowana" na sloiczkach. Rozwija się swietnie, okaz zdrowia, żadnych alergii. My z mężem byliśmy chorzy- on grypa, ja przeziębienie, a mała nawet kataru nie dostała :-)

Gość gość
Przeciez słoiczki to nie trucizna, głupie mamuski sobie wymyslają. Przeciez to normalny obiadek pasteryzowany i tyle.

Gość gość
Córka wychowana na mm i słoiczkach, ma pięć lat, chodzi do p-kola i ani razu nie brała antybiotyku. Zaraz mnie eko mamusie nastraszą rakiem itp. :D

Gość gość
u nas prawie 3 latek - praktycznie nie choruje, czasem małykatar. był karmiony mm i słoikami. rozwija się świetnie, jest całkiem duzy jak na swój wiek (ale nie gruby - wysoki). także myślę, że nie ma co wariować.

Gość gość
Córka 3,5 roku wychowywana na słoikach, zanim nie poszła do przedszkola chorowąła sporadycznie, żadnych alergii itp. od września chora non stop ,czyli odkąd poszła do przedszkola, czy to świadczy o tym że te straszne pasteryzowane słoiczki ją tak osłabiły ? :-D

Gość gość
Bardzo dobrze, i fizycznie i intelektualnie, układ pokarmowy bez zarzutu - może jeść gwoździe :D z kupami nie ma problemu, alergii pokarmowych nie ma, je wszystko od surowych warzyw, owoców, przez nabiał, mięsa, wszystkie słodycze. Jest normalnym zdrowym chłopcem :)

Gość gość
14.01, o matko, twoje dziecko je słodycze??? może jeszcze kupne? a nie domowe ciasteczka z amarantusa i miodu manuka? Jesteś wyrodną matką, zgłaszam do prokuratury :P

Gość gość
Tu autorka, dzieci zdrowe wiec czemu inne matki ktore nie daja sloikow robia taki szum i robia z siebie znawcow dietetykow?Ja jak zaczelam dawac sloiczki (miesiac temu) wchodzac na kafe czulam sie jak potwor a nie jak matka przez te wszystkie chore mamusi, owszem nie daje 13m dziecku slodyczy, czytam sklady produktow ale to nie powod by mowic innym co maja dawac swoim dzieciom...to nie moj biznes, ja nikomu nie zagladam do talerza i nie pojmuje czemu te cale anty sloiczkowe mamy robia taka gownoburze na kafe ^^

Gość gość
ja nie dawałam słoiczków, ale mam gdzieś jak kto karmi dzieci moje chorują, ale nie zapewne przez nie słoiczki do czasu pójścia do przedszkola starszy to okaz zdrowia teraz masakra ale co z robić, wirus wirusa pogania przydeptując bakteriami i tyle

Gość gość
14:03 I Lubisie te dmuchane ohydne też czasem je :P