Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozkręcić nieśmiałego? ile trwać będą takie randki?

Polecane posty

Gość gość

żadnego pocałunku w policzek na powitanie, żadnej próby dotyku, komplementów, a zarazem wiem, że mu zależy, to facet z tych porządnych, nawet pantoflarz...jest słodki, ale chciałabym, żeby mnie pocałował :( on ma więcej niż 28 lat... kumpela twierdzi, że on może być prawiczkiem :(

Gość gość
prawiczek a w dodatku impotent:o

Gość gość
Zrobic z siebie sierotke marysie aby on sie poczul bardziej meski niz kobieta ;) I dac mu czas. Nie wszyscy sie od razu rzucaja do calowania na poczatku znajomosci jak w filmach. I slusznie. Normalni tez chodza po tej ziemi. Daj sobie i jemu czas. Niech Cie zaskoczy. Nie ma nic goszego niz prowokujaca kobieta. Mezczyzni to widza i sie smieja. Mimo, ze wczesniej z niej skorzystaja i odstawiaja na polke pt. naiwne i szukaja dalej swojej jedynej.

Gość gość
chodzi o to, że długo rozmawialiśmy przez internet i się wkręciłam, mimo, że on nie jest tak przystojny jak na zdjęciach i tak wygadany, to spodobał mi się, jest taki ciepły, delikatny...miał kiedyś fobię społeczną...naprawdę mi się spodobał i myślę o nim non stop, choć wkoło mam dużo przystojniejszych i pewnych siebie...

Gość gość
rozprawicz go juz:-D zrob mu loda na poczatek to mu sie spodoba:-D :-P