Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszkaa z EP piotrkowatryb

oszkaa płoszkaa dooposzkaa

Polecane posty

Gość gość
Góry opawskie leżą w powiecie nyskim i prudnickim nysa i prudnik są w województwie opolskim góry opawskie to jedyne góry na Opolszczyźnie jest tam po polskiej stronie miasto Głuchołazy w powiecie nyskim wsie Pokrzywna jarnołtówek moszczanka w Czechach stolica gór miasto opava miasto zlate hory oraz miasto jasenik

Mialam stłuczke ale nie z mojej winy gosc mi wjechal tył auta nie zachowal odpowiedniej odleglosci a bylo slisko i bylo bum

Gość gość
Oszka ile masz lat?

Tą sama jedynie zderzak szkodził nic straszego sie nie stało dogadalismy sie

te samochody są mocne, szwagier ma z tej samej firmy ;) a jak ostatnio byli to dzień przed wyjazdem też im facet w d**e wjechał, im sie nic nie stało a koleś miał cały przód rozwalony hehe

Gość Namysłów to miasto powiatowe
Oszkaa pojedź w góry opawskie tym autem :)

Gość gość
Poczytajcie na Google o górach opawskich o wsiach pokrzywna jarnołtówek moszczanka mieście zlate hory jasenik opava zobaczcie też zdjęcia zakochanie się magiczne miejsce byłem kilka razy jest tam dobre piwo holba w odległości 30 km jest jezioro niskie oraz otmuchowskie to jest to samo co nad morzem woda plaża można się pokąpać popływać poopalać na plaży

To sie jeszcze zobaczy najpierw wesele brata a pozniej sie pomysli :)

Gość gość
Niedaleko tych jezior przecież są góry opawskie w ogóle co za różnica morze czy jezioro tu i tu jest woda piasek plaża i to samo

Gość gość
Ja mieszkam też w województwie opolskim góry opawskie są na drugim końcu województwa opolskiego ja mieszkam niedaleko Namysłowa ja do tych gór mam tylko 120 km w jedną stronę poczytaj o tych górach zobacz zdjęcia i o tych miejscowościach polecam

Pieknie sie ciało opala nad morzem nawet samym wiatrem :)

Pati może zamiast w góry czy nad morze to lepiej na wycieczkę do Namysłowa? :D:P

Ja sie oplam na brazowo ale i tak piecze strasznie jak za dlugo poleze na sloncu

Byłam w jesenniku z byłym, ale na wakacje to lepiej nad morzem. Heheszki jak na rozmowie? ;)