Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważajcie, ta co wszędzie węszy trolling i prowokacje znowu ma atak schizofrenii

Polecane posty

Gość gość

ignorujcie pędraka...serio

Gość gość
czyli autorka tematu:-D:-D:-D SERIO :-D:-D:-D

Gość gość
nie moja droga, nie autorka tego tematu, tylko ta co pod kilkoma tematami od rana na kafe zarzuca ze to pisze ta sama osoba :D halo, MILICJA? prosze przyjechać na kafeterię :D jestem z debilem

Gość gość
Ten jełop ciska się w temacie o szwagierce niedpowiedzialnej i w drugim temacie o teściowej zachwalającej jakąś inną laskę. Komisarz śledczy z kafe co wszędzie węszy spisek :)

Gość gość
o szwagierce też się udziela? :D aż wejdę i poczytam :)

Gość gość
Zróbcie coś z tą wariatką jedną i drugą bo wydaję mi się że są dwie i każdy temat rozwalają -scenariusz ten sam-jedna wchodzi i zarzuca że znowu prowo,że widzi to po stylu i takie tam brednie,druga zaczyna wyzywać ją od psychicznych i w końcu jazgot tylko tych dwóch a temat zdycha...btw że też ludziska nie maja innego zajęcia

Gość skuwka zasuwka
Znów się wściekasz, bo cię wykryłam :P Już drugi temat o mnie dzisiaj zakładasz czuję się zaszczycona :D zakrawasz już na niezłą świruskę kochanie ty moje.

Gość gość
ja tej węszycielce też ze dwa razy odpisałam więc wątpię że to tylko tamta się wykłóca z tą "tropicielką" pozatym dzisiejszy temat o niej był o tym żeby tamtą tropicielkę ignorować

Gość gość
zażyj wieczorne leki,dobrze? zrobisz to dla mnie?bądź grzeczną dziewczynką:-)

Gość gość
One działają w zmowie, najpierw jedna naskakuje na kogoiś i wyzywa, potem druga pisze,że znowu to ta sama co zawsze osoba.prawda jst taka,że autorka tego tematu pewnie występuje jako ta pierwsza, co nakręca tą drugą.Razem stanowicie takie kafeteryjne perpetum mobile. A ty autorko mjasz szajbę to ktoś rozpoznaje twój sposób pisania?Myślałą,że pędzies zpopychać swoje brednie, a tu zonk i zaraz ktoś napiszę,ze to ty.Rada jest prosta, nie pisz tyle głupot, to nikt nie będzie mówił, że to ty.

Gość gość
DOM WARIATÓW :) A ten kto innym zarzuca że są świrami najczęsciej sam ma dużo za uszami. Nie widzę nic złego w autorkach tematów o szwagerce czy tesciowej. forum od tego jest. natomiast uwazam ze ta co sie czepia autorek/autorki powinna spier...alac bo to jest wolne forum i nie po to sie zaklada tematy by wszyscy mieli sie zajmowac weryfikowaniem stylu, prawdziwosci, autorstwa itd. problem nie mają autorki tylko ta wariatka co im zarzuca trollowanie a sama jest trollem

Gość gość
18:07 kiedy ja nie pisałam żadnego tematu o szwagierce, ludzie no przysięgam, ta dziwna istota ma coś z deklem... Nie pisałam o szwagierce nigdy ani ze jest nieodpowiedzialna ani nic.... ale jak wytlumaczysz komus kto sobie wbił do glowy ze jest jak ona mysli?

Gość gość
To ja pisałam o tym,że rozpoznaję autorkę i wiem które to są jej posty, ale jak widze mam koleżankę, która też się ujawia w temacie wykrywania troli. To czego dzisiaj dotyczył temat było skierowane do moich uwag, ten to juz wariacja na temat i nie dotyczny mnie, ale kolejej tropicielki.Autorko, ty preżyćżyć nie moższ,że jestemśtak prosta do rozpoznawania, wieć chcesz wszystkie osoby które bez trudu są w stanie zidentyfikowasć wykasować z kafe. To nie chodzi o tropienie, analizowanie, tylko o zauważanie, aby ciebie rozpoznać to trzeba mieć tylko i wyłącznie umiejętnosc czytania. Możesz i sto tematów zakładać, ale jak ciebie zobaczę to znowu po raz kolejny napiszę,ze to ty .

Gość gość
18:15 ok ale powiedz mi po co to robisz? Nie mogę sobie założyć tematu raz na jakis czas bo co sie stanie? uwierz mi ze bardzo bym chciala bys miala racje i temat o mojej tesciowej byl prowokacją. ale nie jest prowokacją, to jest na faktach pisane. kiedys fakt zalozylam kilka prookacji ale ten temat jest szczery. dlaczego mi nie dasz pogadac pod wlasnym tematem z ludzmi tylko prez ciebie wszystko schodzi na psy> i skąd wiesz że ja kogoś chcę wykasować? nie mam takiej mocy :P

Gość gość
Po to to robię,że słownictwo, przypieprzanie się przekracza dopuszczalne normy na kafe .Sama mi weszłaś w oku i teraaz bez najmniejszego probelu widzę, gdzie piszesz i a jak widze to o tym informuję.Jesteś chamska do innych kafeterian:), wyzywasz rozwalasz tematy i dlatego piszę o tym,że to ona.Gdybyś normalnie zakłądała nawet i prowo, umiałąasię zachować to bym tak do tego nie podchodziła, ale jak widzę takie chamstwo to o tym informuję.Jeszcze tylko jestem ciekawa czy tylko ciebie zauważyłam,czy jest jeszcze jedna osoba która bardzo podobnie prowadzi rozmowę, zobaczę jak wpadnie mi coś w oko.

Gość gość
No ale przez ciebie też tematy chodziły na psy to to przypadkowych osób, wtedy nie pomyślałaś ,że moze być im po prostu przykro?Musiałaś dowalać i prowokować, jak widisz każdy kij ma dwa końce a na chama znajdzie się jeszcze wiekszy cham.

Gość gość
:-) nie wy jesteście piertolniente na 100 %

Gość gość
18:28 chyba raz lub dwa mnie poniosło i komus za ostro odpwoeidziałam. a chamska byłam tylko wtedy, tak poza tym co wlasnie wymieniłam oczywiscie, kiedy ktoś mnie atakował, ja pisałam coś normalnie a pojawiała się osoba która starała sie mnie obrazić. wtedy fakt brzydko odpowiedziałam raz czy drugi. ale zawsze w odpowiedzi na niemiły tekst " bo jestes glupia autorko" czy cost akiego. jesli ktos mnie zaczal sam obrażać to nie będę udawac ze to nic takiego

Gość gość
gość dziś To ja pisałam o tym,że rozpoznaję autorkę i wiem które to są jej posty Zobacz co ty piszesz 'rozpoznałaś autorkę' nie piszesz jakiego tematu/tematów jakby jedna tylko osoba zakładała tematy na kafe. Ty masz obsesję i żyjesz w swoim chorym świecie. Nieźle trzeba być stukniętym żeby sobie spersonalizować jakąś postać z kafe i przypisać jej wszystko co ci się ubzdura.

Gość gość
Autorka po moich uwagach założyłą pierwszy watek , bo nei wytrzymała cośnienia:) Nikogo nie personalizuję, jak i o ani o mityczność bycia łowcą troli nie zabiegam.

Gość gość
Autorko założyłaś tutaj dzisiaj już trzy tematy o mnie, bo cię wytropiłam i dwa tematy typu scenka rodzajowa czyli 1. teściowa i 2. szwagierka. 5 kretyńskich tematów jednego dnia. Czy ty jesteś normalna? Dziewczyny same oceńcie.

Gość gość
KUUUFFFA ja o szwagierce temat dzisiaj zakładałam? Który? :D nie wmawiaj mi...

Gość gość
dobrze wiesz który :) dobrze, że chociaż reszty się nie wypierasz :)

Gość gość
18:45 autorka założyła wątek po watku o kłótni w sklepie, tak się rozjuszyła, bo jej napisałam,z eto znowu ona.Ty piszesz o watkach, krycj ja nie czytałam.Wutoka faktycznie ma coś zglową, albo zkałada durne wątki, ale tematy o węszeniu trolingu.No normalna to ona raczej nie jest. Autorko to nie chodzi o tropienie troli, chodzi tylko i wyłącznie o ciebie, o to co ty bredzisz jaki siejesz ferment.To watek skierowany na ciebie tylko i wyłącznie.

Gość gość
KUUUFFFA ja o szwagierce temat dzisiaj zakładałam? Który? nie wmawiaj mi... To napisała autorka, zebrała w tej wypowiedzi wszystko na swój temat:):

Gość gość
Eeeee tam,p/i/e/r/d/o/l/n/i/ę/t/e jesteście

Gość troll alert
gość dziś Posłuchaj szajbusko. Masz coś z głową i to ostro. Nie ja założyłam temat o awanturze w sklepie i nie ja założyłam ten temat. Ja założyłam jedynie ten pierwszy temat o tobie rano. Po prostu któryś raz widzę (i nie tylko ja) te twoje durne wstawki i widzę że na temacie o wszach i teściowej też dałaś popis. Ech kobieto :o

Gość gość
To są twoje tematy dobrze o tym wiemy ja, ty i wszyscy tutaj. Wszyscy przyznali mi rację nie widzisz? poległaś na swoich prowokacjach dziewczynko.

Gość gość
Temat o wszach niestety jest prawdziwy i jest moj. Jak chcecie mozecie go sobie zabrac razem z tymi wszami (ktorych mam nadzieje juz sie pozbylam) ;) O swojej tesciowej zadnych tematow nie zakladalam bo nie moge zlego slowa o niej powiedziec, takze od mojej tesciowej sio! A co najwazniejsze- ja nikogo nie obrazam w wypowiedziach, wiec sobie wypraszam! Nawet o szwagierce myślę co myślę ale eufemistycznie określam jej zachowanie "nieodpowiedzialnym". Wpis specjalnie dla łowców trolli i sensacji.

Gość gość
troll alert i skuwka zasuwka to ohydne trollice,ewentualnie jedna trollica gadająca sama ze sobą