Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stomatolog Szczecin

Polecane posty

Gość gość

Prosze niech ktos mi poleci dobrego dentyste w szczecinie, ktory posiada rewelacyjne znieczulenie takie zeby nic nie bolalo!!! Dawno nie bylam u dentysty. Ostatni raz mialam robione leczenie kanalowe i dostalam super znieczulenie - zero bolu!! Niestety zakład zostal zlikwidowany. Teraz czeka mnie to samo. Pomozcie!!! Interesuje mnie rowniez cena. Oczywiscie na prywatnie.

Gość gość
Turostowski Dentus 2 ul Mickiewicza

Gość gość
Ja w Szczecinie znalazłam klinikę Froe, która radzi sobie ze wszystkim i to w samym centrum na ul. Panieńskiej. Chodzę tam już kilka dobrych lat i nigdy nie miałam z niczym problemu.

Gość Kataszynka
Co komu po stomatologu, jeśli nie zadba się odpowiednio o podstawę, czyli o dbanie o zęby. Dzięki temu będzie można odpowiednio wcześnie zapobiec wszystkim możliwym schorzeniom związanym z uzębieniem. Poczytajcie więcej na ten temat w http://www.forumstomatologiczne.pl/dzial/zachowawcza-i-endodoncja/244/1.html to sami się przekonacie, że większość problemów wynika właśnie z zaniechań higienicznych.

Gość gość
ja leczę zęby w www.klinikabochinska.pl, też bałam się dentysty i teraz mam efekty, dwa zęby leczone pod mikroskopem:( na szczęście znieczulenie dobrze działa. Polecam bardzo dobra klinika.

Gość Agnes79
Jak dla mnie najlepszy gabinet w Szczecinie dentystyczny to http://medentes.pl/. Chodzę tam już pół roku robiłam tam leczenie kanałowe i bardzo jestem zadowolona z jakości, moje dzieci też tam były na przeglądzie także wyszły z uśmiechem na twarzy.

Gość gość
Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie mogę polecić gabinet stomatologiczny www.unimedex.pl Korzystam z ich usług od dawna i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Dodatkowo mają bardzo dobre ceny.