Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

co robicie?

Polecane posty

Gość Gothic
Ja słucham Santa Hates You - "How to create a monster": www.youtube.com/watch?v=ITBlPslumMo

Gość Gothic
Słuchacie byle g****a :) Santa Hates You forever :)

Gość Gothic
E Nomine Patris, et Filis, et Spiritus Sanctus. Mein Heilige Gott, bitte gibt mir und fur Frau Studzia vielen leicht das geld. Und ich sehr danke dir Herr. Amen. :)

Na milion procent dramatyzujesz. Po co ci dużo ubrań, jedna sukienka i spodnie wystarczą, wychodzenie do kawiarni? A co to lata 40? Kup sobie paczkę kawy i będziesz mieć na pół roku. Dobre jedzenie? Te można ukraść z marketów nie licząc wielkich pudeł.

Gość Gothic
Studziu, powtórz za mną moje słowa: E Nomine Patris, et Fili, et Spiritus Sancti. Unsere Heilige Gott, bitte gibt uns vielen leicht das geld. Und wir sehr danke dir Herr. Amen.

Ty jako dziewczyna masz super ułatwione zadanie, po prostu musisz iść na zakupy z wózkiem (pożycz dziecko) normalnie kupować i wkładać do koszyka, iść do kasy, stać w kolejce i normalnie wtedy ładować do wózka w jakąś ustaloną szparę. Cieć nie spojrzy nawet, a z kamer nic nie widać wtedy, nawet gdy cię złapią to powiesz że te zakupy nie są stąd. Kurwa ludzi w marketach jest tak dużo, przy kamerach nikt nie siedzi tak naprawdę albo czasami jedna osoba jest tam niby zatrudniona ale i tak jej nie ma bo kto by zatrudniał do oglądania kamer i jeszcze płacił za to? To nie Ameryka czy zagranica że czasami ktos tam siedzi, to Polska.

przecież zapika jak będę wychodzić z tymi ukradzionymi zakupami :D chyba bym sie bala :D

Gość Gothic
Studziu, powtórz moje słowa. Inaczej będziesz stracona, i mamona ci przepadnie :)

nie moge jesc owoców morza, zalezy mi na warzywach i owocach najbardziej

Gość Gothic
Wezwą Policję i dostaniesz mandat do 500 zł :)

Jak na ironie losu w moim mieście jest taki poziom w marketach że łatwiej kraść w biedronce niż np w Lidlu. U mnie jest mało supermarketów, to zależy też od liczby ludności, im więcej ludzi przychodzi i większy tłok tym łatwiej kraść, w biedronce są takie lodówki teraz że możesz sobie nawpychać w rękaw czegoś wewnętrz i nic nie widać nawet. Po prostu musisz udawać porządną obywatelkę. A co byś chciała ukraść na początek?

na poczatek cos małego i jedna rzecz, by sprawdzic jak to jest :D np.kiwi

Kradzież pestek dyni? Jak chcesz je wsadzić do kieszeni bądź od spodnie to tylko w trakcie poruszania się lub przy kasie właśnie, a nie że stoisz rozglądasz się na boki i do góry patrzysz w kamerę i sobie wsadzasz.

Gość gość
Studzia do ciebie lepiej pasowało by imionko Gertruda :)