Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposob schudliscie

Polecane posty

Gość gość

Jak schudliscie? Jestem ciekawa, co sie sprawdza...niestety moja waga to 94 kg bleeeee i przed matura wazylam 55! przytylam masakrycznie. Do lata chce miec 70-75 kg, czy to mozliwe? obzeralam sie, ciagle batoniki, kolacja o 22 i nastepna o polnocy, zero cwiczen. Jestem cala spuchnieta, cellulit ogromny, obrzeki na nogach...nie poddawam sie. jestem ciekawa, jakie sa wasze historie!

Gość gość
ja przy stosowaniu slimcea jak schudłam ponad 10kg bałam się że waga wróci po odstawieniu. Nic takiego nie miało miejsca. Po prostu nie wracajcie do starych nawyków żywieniowych i nie będzie problemu.

Gość elka2000
kurcze, dlaczego wszyscy stosuja jakies tabletki na odchudzanie, drastyczne diety??? to nic nie daje 70 procent dieta, a reszta cwiczenia.. efekt bedzie..ale trzeba dac sobie troche czasu a swoja droga jezeli ktos zainteresowany, babka od niedawna prowadzi vloga i w tym np odcinku jest o jej schudnieciu, w polowie filmu sa zdjecia jak wygladala8 m-cy temu a jak teraz https://www.youtube.com/watch?v=v5rtqYI5bIQ

autorko! slodyczom strzeba powiedziec kategoryczne nie! zamiast batonika owoc! odstawilabym tez produkty maczne, albo ograniczyla, kolacje nie pozniej niz 3 godziny przed snem! Jesli zlapie glod pic tak duzo wody, az zoladek sie zapelni. Druga sprawa ruch! Jesli ciezko jest Ci cwiczyc, to spaceruj jak najwiecej! I trzecia, trzeba dbac o skore, z która dzieja sie dziwne rzeczy przy tyciu i chudnieciu! Np. slim cellu corrector, serum antycellulitowe, zmniejszajace rozstepy i wygladzajace skóre z firmy bielenda, zapewniam Cie ze idealnie dziala! P.s wazylam 75 kg, waze 55 kg i nie wstydze sie zakladac bikini :)

Gość gość
ważę 70 kg i ani grama nie moge schudnąc

Gość gość
uciekł mi wpis przytyłam 20 kg

Gość gość
Rzuć słodycze. Sądząc po Twojej wadze, będzie Ci ciężej niż przy rzucaniu palenia, ale próbuj od nowa, bo krzywa cukrowa Ci się poprawi i potem będzie łatwo. Spróbuj Montigniaca jak Ci się chce

Gość gośćTako
Foreverslim są to tabletki na których szukałam bardzo długo.Jestem bardzo zadowolona z ich skutecznośći.Oby tylko nie wystąpił efekt jo-jo.

Gość gośćSami
Ja wybrałam Foreverslim ze względu na jego pozytywne opinie.Stosowała się do wielu rad jakie znalazłam na forach i w końcu również mi udało się schudnąć.Już w trakcie brania Foreverslimu byłam pewna że nie będę miała problemów z utrzymaniem wagi bo zmiany jakie wprowadziłam dają gwarancję utrzymania wagi.

Gość klaudia159
Każdy poleca to co mu pomogło mi pomógł suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i jestem z niego zadowolona do dnia dzisiejszego;) nie ma efektu jojo a ja w końcu mogę cieszyć się swoją wymarzoną figurą;) 2 miesiące 14kg mniej;)

Gość wysmienita843
Ja zamówiłam sobie właśnie Afrykańskie Mango z tej stonki mają super promocję http://szczupla-kobieta.pl stosuję go już ponad tydzień i schudłam już 2kg w tydzień kolejne ważenie w piątek mam nadzieję,że będzie -2kg;) czuję się świetnie i nigdy nie zamienię go na nic innego;)

Gość gość
Nic tak nie odchudza jak problemy. Zwykle przynajmniej 3 razy w roku robiłam duże podejścia do odchudzania, chodziłam na fitenss i nic. Dopiero złamane serce podziałało. No i feta.