Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromna samotność i stany depresyjne

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie sądziłam, że znajdę się w takim punkcie życia. Nie mogę się nawet na niczym skupić, jestem rozkojarzona, często popadam w czarne doły.. nie robię w tym momencie prawie nic oprócz zwlekania się na studia, nawet do pracy nie mam siły iść. To trwa od 2 lat z lekkimi przerwami na większą aktywność. Ale ostatnio jest chyba najgorzej. Rzuciłam ostatnio terapię, bo nic nie pomagała (abstrahuję od tego, że terapeuta średnio wierzył, że mam lęki). Poszłam do psychiatry, tez się zdziwił 'pani myśli, że ma depresję?' (chociaż nic takieg onie mówiłam, powiedziałam, że ciągle się boję i mam doły) 'nie wygląda pani'. Matka to samo 'taka elegancka dziewczyna i się przejmuje, nikt by nie powiedział, że coś ci jest?' Gdyby zajrzeli do mojej głowy, chcieliby uciekać..

Gość gość
trzymaj sie

Gość gość
bardzo CI współczuję, wiem przez co przechodzisz. Moja rada - odpuść psychiatrę idiotę, poczytaj w sieci o l-tryptofanie, kup np na all. w 3 tygodnie postawił mnie na nogi, jeśli się boisz allegrowego możesz zacząć od forsen z apteki (ma małą dawke tryptofanu)

Gość gość
Dziękuję Ci :) rozejrzę się za nim, bo faktycznie słyszałam, że niedobór pewnych składników może przyczyniać się do objawow depresyjnych/lękowych. Myślę też o suplementacji witaminą D

Gość gość
Nie jestem wierząca.. to znaczy - nie wykluczam, ale i nie zakładam, że coś nadrzędnego istnieje.

Gość gość
dasz rade

Gość gość
eh..

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Nie mam.

Gość gość
ile masz lat,w ilu bylas zwiazkach?

Gość gość
23. W jednym, krótkim, który zresztą też trochę poharatał mnie psychicznie. Ale co do samotności, to chodzi o ogół.

Gość gość
duze masz powodzenie? jaki masz typ faceta?

Gość gość
nie wypytuj mnie, bo i tak ci nie dam kontaktu do siebie.

Gość przerost tresci nad forma
pisząc tu twoja depresja się co najwyżej pogłębi.

Gość gość
ok ale odpowiedz tylko

Gość gość
Polecam line nad rzekie z mostu piekny widok to bedze najpiekniejszy momet w Twoim zyciu powodzenia nie czekaj zrob to

Gość gość
21;54 art 151 kodeksu karnego

Gość gość
Powiem Ci z autopsji, że znam ten stan miałam go jakieś dobre 4 lata, była to straszna męczarnia. Każdy dzień był bólem, nie widziałam sensu życia, miałam myśli samobójcze. Najgorsze w tym wszystkim było, że ja krzyczałam o pomoc, mówiłam do wszystkich, że ja mam depresję. Słyszałam odpowiedzi, że chyba dupresje, że mi się w d***e poprzewracało. Zawsze elegancka, uśmiechnięta (taka maska). Nie wiem co i kiedy puściło ale na szczęście puściło, bo jest lepiej dużo lepiej. Nie korzystałam z psychologów i psychiatrów. Zrobiłam remont w domu, taki dla siebie nie dla kogoś, uwielbiam w nim być. Praca i inny stosunek do życia. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość gość
Niektórzy krzyczą wołają o pomoc na naszych oczach a my ich olewamy, zazwyczaj są to przebojowi ludzie, a potem czytamy, powiesił się, odebrał sobie życie, skoczył, piszemy kondolencje, płaczemy, tylko gdzie byliśmy jak nas potrzebowali!! Staliśmy plecami!!

Gość gość
witamina D3 10.000 i spacery codziennie po 5-6 kilometrów :), zobaczysz szybko zmianę

Gość gość
Zdechnij szmato a nie drzesz morde wielce ucisniona suko nie wstyd cie tak drzec swoja jape suko depresyjna uspij sie zrob to dla siebje i swiata smrodze

Gość gość
pewnym objawieniu jest napisane , że za depresję odpowiadają duchy demoniczne . W tej broszurce dostępnej pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi jest dużo na temat szczęści i miłości. Maryja mówi tam o sobie i miłości do nas.

Gość demony duszy
duchy na 100%, znam ten temat

Gość gość
22:57 skad w ludziach tyle nienawisci?

Gość gość D
Chyba muszę dać upust tego co siedzi w mojej głowie... ogromna samotność, pustka, czarne myśli, które ciągną w dól, panika i powtarzane słowa, ze przegrałam swoje życie..mam 37 lat..w tym siedem ostatnich czekałam na Niego.. żyłam nadzieją że będziemy razem...wiedziałam że będzie ciężko, bo to rozwodnik z dzieckiem, ale tą walkę z rozumem pokonywało głupie serce.. Przegrałam. S się wycofał.. a ja zostałam sama..z rozdartym sercem i rozwaloną psychiką.. cały czas sama.. serce mi się kraja jak zaczyna się weekend, bo myśl co ja będe robiła..siedzę w domu bo smutek jak widze rodziny z dziećmi..myśl, że ja tego nie zaznam.. nie wiem co robić i nie mam sił. A ponoć taka wesoła i pozytywna ze mnie osóbka.