Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunita23

Noc

Polecane posty

piłem gdyż dziś dzień św Patryka. Co robię na tym forum sam nie wiem wiec to sprawa co najmniej od CSI nikt tego nie wyjaśni chyba że psychiatra z 10 letnim stażem

Gość gość
autorko umówisz się ze mną na kawe co

Gość gość
a to czemu

Gość gość
Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihiihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihi :D :D :D

piwo tak irlandzkie nie, piwo to piwo ważne że zielone, przynajmniej Butelka/ na nanananana ! Elvis byłby dumny !

tak tylko butelka jedyny alkohol o kolorze zielonym który w życiu miałem okazję spożywać to absynt i nie nie widzi się po tym wróżki hehe

mam nadzieję ze nie łamiesz prawa federalnego gdyż spotkamy się w nieprzyjaznych okolicznościach mój przyjaciel Bob jest specijalistą do spraw przestępczości internetowej, twoje IP i ID przy współpracy z operatorami w każdej chwili może zostać namierzone i odwiedzą cię panowie w garniturach, Prąd, waterboarding, klucz Francuski i dowiemy się o Twoich powiązaniach z światem przestępczym/

Gość gość
autorko uważaj na niego, mi to samo pisał aż pewnego dnia spotałam się z " panami w garniturach" nie życzę nawet najgorszemu wrogowi tego co przeżyłam