Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie byłego

Polecane posty

Gość gość

Z moim byłym ostatnio mamy trochę zawirowań. Niedawno wyznaliśmy sobie że nadal coś do siebie czujemy, ostatnio rozmawialiśmy o tym i powiedziałam że chciałabym żebyśmy byli kumplami a on mi powiedział że ostatnio co innego mówiłam. A ja powiedziałam było, minęło i zapomnijmy o tym. Musiałam sobie trochę spraw poukładać w głowię, dlatego jak do mnie dzwonił to nie odebrałam. Wczoraj napisałam do niego sms-a że go kocham ale wiem że nigdy nie będziemy razem, że sobie odpuszczam ale że zawsze będzie w moim sercu. Dziś chciałam z nim pogadać bo akurat gadałam z kumplem i chciałam żeby mi go dał do tel ale nie chciał ze mną gadać. O co może mu chodzić? Bo już się pogubiłam.

Gość gość
I Ty dziwisz się jego reakcja ? Piszesz do niego ,ze go kochasz i odpychasz , to raczej Twoje zachowanie jest niezrozumiale.

Gość gość
Wiem trochę nie bardzo to wyszło. Ja go kocham ale jak to się mówi, nie chcę wchodzić dwa razy do tej samej rzeki. I sama się miotam pomiędzy przyjaźnią a miłością. Muszę to sobie wszystko poukładać.

Gość gość
up

Gość gość
Jeżeli sama nie wiesz co czujesz i miotasz się to po co mącisz mu w głowie ? Nie chcesz wchodzić dwa razy do tej samej rzeki ok ale bądź wtedy konsekwentna i nie pisz mu ,ze go nadal kochasz bo takim zachowaniem dajesz mu nadzieje na powrót , którego Ty nie chcesz.

Gość gość
Sama jestem kobietą i nawet mnie Twoje zachowanie by zdenerwowało. Kto ci dał prawo komuś mącić w głowie. Daj mu spokój bo nie doroslas jeszcze do związku i tego jestem pewna.

Gość gość
Ale jak mu mącę? Była taka rozmowa między nami miesiąc temu o powrocie do siebie, że może kiedyś uda się nam jeszcze być ze sobą ale to wszystko. Od tamtej pory nasze relacje są koleżeńskie.

Gość gość
up

Gość gość
Pisząc do niego ,ze go nadal kochasz choć wrócić nie chcesz.

Gość gość
Ale jak mu mącę? Była taka rozmowa między nami miesiąc temu o powrocie do siebie...... Wczoraj napisałam do niego sms-a że go kocham ale wiem że nigdy nie będziemy razem, że sobie odpuszczam ale że zawsze będzie w moim sercu...... x Miesiąc temu była jakaś rozmowa ale wczoraj napisałaś do niego ,ze go kochasz a wiec ? Pomyśl , gdybyś kochała jego i chciała powrotu a on zachowywałby się tak jak Ty jakbyś się czuła ?

Gość gość
Jak czytam takie teksty to aż sie cieszę że nigdy nie miałam żadnych byłych.s

Gość gość
up