Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mi się wydaje, czy coraz mniej ludzi tu pisze?

Polecane posty

Gość gość

Coraz rzadziej pojawiają się odpowiedzi, wątki też jakby coraz nudniejsze. Czy to możliwe, że kafeteria się wypala?

Gość gość
I mam wrażenie, że ciągle te same osoby tu piszą, kilka na krzyż.

Gość gość
Nic dziwnego skoro tu każdy powód dobry do wyzwisk, pełno trolli , prowokacji a mało konkretów.

Gość gość
Mam też wrażenie, że tematy szybciej "umierają", nawet jak już się trafi fajna dyskusja. Chyba faktycznie jest tutaj mniej ludzi.

Gość gość gościa
dziwicie się? Jak był fajny skład i ten sprzed 6 lat, później tez sprzed dwóch to jakieś wariatki śledzą wszystkich, wyszukują, obrażają, wyzywają, życzą śmierci dzieciom... Kto normalny się na to pisze?

Gość skuwka zasuwka
Znowu coś ci nie pasuje? znów cię namierzyłam "troll alert" podpisz się lepiej zamiast bredzić hehe ;)

Gość gość
Wątki coraz nudniejsze... dla osób które codziennie tu bywa to na pewno tak, wątki powtarzają się co chwile. Tak jak ja na początku chętnie odpowiadałam na pytania "czy to ciąża?", "czy mogę być w ciąży?" to teraz już nawet takich wątków nie otwieram, bo już mnie nudzą.

Gość gość
nie podpisuje się od pięciu lat i już na pewno nie będę właśnie przez takie jak ty i tobie podobne;)

Gość gość
no właśnie jak już ktoś był zalogowany to był zaszczuty i przepędzony :o i te kretyńskie teksty "kto normalny loguje się na kafe" tak jakby forum służyło wyłącznie do wylewania pomyj, a czasem fajnie było kogoś złapać po nicku żeby popytać czy zagaić temat, na który ta osoba się wypowiadała lub coś wiedziała i po to było logowanie ale nie! kila idiotek musiało zrobić szambo i z logowania zrobić powód do nagonki.