Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurii

Chodziłem na prostytutki wszytsko w zabezpieczeniu i mam HIV

Polecane posty

Gość nurii

Witam, mam 26 lat jestem osobom mało atrakcyjną, wręcz brzydką mieszkałem w małej miejscowości na studia wyjechałem do Warszawy, Fascynacja wielkim miastem, zmiana trybu życia, smak wolności zrobiły swoje... Zacząłem chodzić na prostytutki, najpierw z kolegami a potem sam. W ciągu roku miałem seks z około 20 toma różnymi kobietami z tej branży, i tak przez całe studia. Nie robiłem badań na hiv, ale jak zacząłem czytać jakie jest ryzyko, Przeraziłem się. A mój stres rozpoczął się w momencie gdy złapałem przeziębienie, jednocześnie miałem biegunkę i powiększone węzły chłonne. TO MOŻE BYĆ HIV to brzmi jak wyrok. WIEM ŻE POWINIENEM ZROBIĆ BADANIA ALE SIĘ BOJE.

Gość gość
No jak jestes OSOBOM to fajnie

Gość gość
co za prowokacyjny tytul nie masz hiv i tyle w tym temacie

Gość gość
Powiększenie węzłów chłonnych wcale nie musi świadczyć o zarażeniu wirusem HIV. Często przy przeziębieniu i spowodowanym nim osłabieniu organizmu ujawnia się stan zapalny jakiegoś narządu i stąd mogą byc powiększone węzły. Nie należy więc wpadać w panikę. Natomiast częsty , przygodny seks jaki uprawiałeś powinien Cię skłaniać do obligatoryjnego robienia testów, chociażby po to , żeby nie zarażać nieświadomie innych.

Gość gość
Mało która prostytutka ma Hiv bo nie robią tego bez gumki. Nie przesadzaj.

Gość gość
nie masz hiv? kto tu pisze takie głupoty człowieku tego czy ty masz hiv nie wiem ani ja ani kolega wyżej ani ty. To wie tylko test który musisz wykonać. OBjawy są i nie ma co tego lekceważyć ale równie dobrze może to być zwykła choroba. Nie wiem czemu ludzie mają takie podejście do życia. A założyłem gumkę to mi nic nie będzie. Człowieku naprawdę myślisz że ten kawałek gumy cię ochroni? Skuteczność prezerwatywy to jakies 60 PROC Myślisz, że ludzie z hivem rypali się bez zabezpieczeń? tym wirusem można zarazić się u dentysnty u fryzjera co dopiero przez seks z dzwiką Ta kobieta ma około 20 partnerów w tygodniu i żadna guma cię nie ochroni

Gość gość
prezerwatywa NIE ZABEZPIECZA w 100% przed zakażeniem; ona tylko ogranicza ryzyko zarażenia i o tym trzeba pamiętać. Dlatego mówi się BEZPIECZNIEJSZYM, a nie bezpiecznym seksie z jej zastosowaniem. Seks bezpieczny to tylko masturbacja. Bo nawet będąc w stałym związku nie można być nigdy pewnym drugiej osoby (mimo tego co niektóre głupie baby twierdzą)

Gość gość
Może lepiej zrób test. Zarazic się można szczegolnie poprzez kontakty z osobami o wysokim stopniu ryzyka.