Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowany25latek

W Polsce nie znajdę miłości

Polecane posty

Gość zazenowany25latek

Dochodzę do przykrego wniosku, że miłości w Polsce nie znajdę. Nie znajdę w Polsce kobiety dla której będę tym jedynym i najważniejszym. Mam 25 lat, a skoro mówi się, że jestem w najlepszym wieku na miłosne podboje a od 6 lat żyję w samotności to o czym my mówimy... Cuda? Ilekroć słyszę młodość, najlepszy wiek to łzy mi się cisną do oczu. Te słowa nic dla mnie nie znaczą. Zauważam tez dziwna tendencje, ze podobam sie cudzoziemkom. Duzo podrozuje za granice i w jakich krajach bym nie byl wzbudzam zainteresowanie cudzoziemek. Zalotne uśmiechy, kokieteryjne spojrzenia, ach jakże to miłe! Czuję wtedy, że żyję. Czuję się widzialny. Zwykły uśmiech kobiety wystarczy, żebym poczuł się jak król na nowo. Polki są selektywne, wybredne, wypytują, ale i tak nic z tego nie ma. Dochodzę też do wniosku, że między książki można włożyć teorie o inteligencji, charyzmie, wiedzy, która działa na kobiety jak afrodyzjak. Chyba raczej gruby portfel albo ciało atlety. Kasa + wygląd = seks. Ehh.... Rozpadam się...Znów...nadchodzi wiosenna depresja...

Gość gość
Nie rozpadaj się, w najmniej oczekiwanej chwili spotkasz miłość, nie poddawaj się !!!

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej