Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syśka96

Powinnam dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość Syśka96

Nie wiem co mam zrobić. W pracy poznałam faceta, bardzo mi sie spodobał, ja jemu chyba też. Zaczęłam do niego pisać, fajnie nam się gadało. Na początku jak znajomi, bo był w związku, ale rozstali się, bo im się nie układało. Kilka dni po ich rozstaniu, mieliśmy impreze firmową, na której wiadomo alkohol... w pewnym momecie gadaliśmy, ja wstawiona, on nawet bardziej i nagle zaczęlismy się całować... Po imprezie dalej pisalismy ze sobą, ale już inaczej... Kilka dni później znowu się spotakiliśmy, juz na trzeźwo i znowu doszło do pocałunku. Jednak pare dni później on przestał pisac jak wcześniej, w sumie już tylko odpisywał. W pracy traktował mnie chłodno. Kilka dni temu dostałam od niego sms, że musimy sobie wszystko wyjaśnić, bo to raczej nie ma sensu, bardzo mnie to zdziwiło, odpisałam mu, że nigdy nic nie wiadomo, że może warto spróbować, jednak on powiedział, że nie i to wszystko w ogóle nie powinno było się wydarzyć. Zabolało.. Od tego czasu go unikałam. Ciągle jednak o nim myśle. Teraz jestem na wakacjach, wracam za 2 tygodnie i nie wiem co mam zrobić po powrocie. Walczyć czy odpuścić? Dodam, że on ciągle ma kontakt ze swoją było, nawet czasami sięspotykają. Co robić?

Gość gość
odpuscic..Widac kocha byla i pewnie by chcail do niej wrocic...a ciebie uwaza za pomylke.

Gość Syśka96
Otwarcie powiedział, że on nie wie czego chce, nie umie powiedzieć czy ją kocha... Jednak wydaje mi sie, że jego dylemat to 'wrócić do byłej czy nie' a nie 'być ze mną czy z nią'. Od czasu tej rozmowy ostatniej unika mnie. Ja jego też...

Gość gość
ciesz sie, że tak szybko to skończył...

Gość gość
Za dużo się zastanawiasz, a po tym co napisałaś, jasno wynika, że nie ma po co się w to angażować, miej honor, nie to nie. Osoba, która napisała Ci już, ma rację, ciesz się, że to szybko się skończyło, bo potem mogłoby boleć dużo bardziej.

Gość gość
No oczywiscie, ze jgo dylemat to czy wrocic do bylej. Twojego tematu wogole nie rozwaza, bo bylas pomylka i pewnie chlopak chce jak najszybciej i tym zapomniec. Chcesz wyjsc z tego z twarza, to po powrocie do pracy zachowuj sie noarmalnie tzn tak jak bylo przed ta nieszczesna impreaza firmowa. Chlopak moze byl zalamany po rozstaniu i chcial zapomniec, a okazalo sie ze po wszystkim czul sie jeszcze gorzej...Olej zupelnie, nie wracaj do tematu...

Gość gość
Chciał zapomnieć o byłej i dlatego spróbował z Tobą. Sorry ale byłaś dla niego tylko tymczasowym planem, który nie zadziałał. Zdał sobie sprawe, że tak czy inaczej nie zaomni o niej. Skoro dalje mają kontakt i się spotykają to wszystko jest jasne, prędzej czy później do siebie wrócą.

Gość gość sylwia
O matko !jak można się całować na imprezie firmowej???masakra jakaś.

Gość gość
Dziewczyno! Trochę klasy i zasad.. Podbijać do zajętego kolesia, to już Cie skreśla.. a całować sie z nim po pijanemu... nie dziwie się, że to skonczył. Każdy by tak zrobił...

Gość gość sylwia
Dokładnie!

Gość gość
Ginekolog ze Strzelec Krajeńskich (woj. lubuskie) jest oskarżony o ohydne przestępstwo. Według śledczych wykorzystał zaufanie swej pacjentki i podstępnie podał jej lek znieczulający w dawce pozwalającej na częściowe pozbawienie kobiety świadomości. Ta miała przejść zabieg, a została - jak przekonuje prokuratura - zgwałcona. Wkrótce lekarz stanie przed sądem.