Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bett21

Mamy na listopad 2016.

Polecane posty

Cześć dziewczyny, zapewne jeszcze żadna z nas nie wie na sto procent, ale czy spodziewacie się, że udało wam się zajść w ciążę i za dziewięć miesięcy powitacie nowego członka rodziny ? :)

Gość Malgoss
Nom. Ja już mam na teście dwie kreseczki, miesiączka nie przyszła :-) wyliczany termin na około 20 listopada. 31 marca do lekarza :-)

Gość gość
Ja test robiłam robiłam niedzielę i pozytywny;) wg testy tygodnia ciazy to 5 tydzien;)

No gratuluję dziewczynki . :) Ja dopiero dwa dni temu miałam owulację. Nie staramy się o dziecko z mężem, bo mamy 4 - ro miesięczną córeczkę. Ale tak mnie wzięło i jego też i stało się. Tak sobie teraz liczę i to raczej będzie termin na grudzień. Ale na razie nic nie zmieniam, nic nie mówię... Jak się okaże, że jestem w ciąży to najwyżej nowy temat założę :) A wy starałyście się o maleństwo ?

Gość Pinezka81
Witajcie. Ja mam termin na 9 listopada. Jestem w 6t2d ciazy. Ciaza jest z in vitro. Wyczekana, wymodlona.

Gość gość
Ja juz od jakiegos czasu wiem termin na 2 listopad

Gość Malgoss
No postanowilismy, ze czas najwyzszy zaczac sie starac, bo mam hashimoto, tylozgiecie i pewnie za pierwszym razem sie nie uda wiec zaczynamy. Oczywiscie udalo sie za pierwszym razem :-D wiec nie wiem czy mogę nazwać to staraniem

Gość gość
Małgosi zazdroszczę bo ja też mam Hashimoto i tylozgiecie a o dziecko staramy się już prawie 2 lata...jestem załamana , straciłam już nadzieję....A tak bardzo chcę dziecko.

Gość pauliska05
My mamy termin na 12.11. To będzie nasze pierwsze maleństwo i nie ukrywamy duży stres. Jakieś rady od bardziej doświadczonych mam

Gość pauliska05
Kiedy zaczynacie kompletowanie wyprawę?

Gość gość
pauliska05 zaczekaj z tym chociaż do 12 tygodnia....

Gość gość
Ja z wyprawka czekam do potwierdzenia plci jak juz bede wiedziec to zaczne sie rozgladac

Gość olenka8181
Dopisuję się na listopad 2016:-) To moja pierwsza ciąża. Robiłam dwie bety i przyrastają tak jak powinny:-) Z objawów mam cały czas bóle podbrzusza i jestem megaaa senna. Mam nadzieję, że będzie nas tu więcej.

Pauliska05 moja córcia jest z 12.11.2015 :) Ja wyprawkę zaczęłam kompletować pod sam koniec ciąży, bo w 36 tc. W 38 urodziłam moją księżniczkę. Tylko ubranka miałam duuużo wcześniej :)

Gość pauliska05
Bett ale fajnie jestem ciekawa płci u nas. Jak nazywa się wasza ksiezniczka Przewaga w rodzinie jest chłopaków ale najważniejsze aby zdrowe.

Gość gość
Ja dziś robiłam test i okazało się ze jestem w ciązy. Starałam się 8 miesięcy. W piątek mam wizyte u lekarza, troche się denerwuje bo straciłam 2 poprzednie ciąże ale mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej.

Gość pauliska05
Gość wiem o czym mówisz u nas tez rok temu było przykre zdarzenie ja juz po wizycie w tamten piątek i na razie w porządku fasolka zaczęła 6 tydz.

Gość Malgoss
A ja dzisiaj byłam u lekarza. Serduszko już bije. Dzidzia ma 4 mm. Wszystko w jak najlepszym porządku :-) termin na 23 listopad.

Gość pauliska05
Witamy ;) szybko minie ten czas czuje

Gość Agusia278
Ja tez sie dołączam, koniec listopada ;-) Serducho mocno bije, ciąża rozwija sie prawidłowo, leci nam 9 tydzien. Obawy mamy duże po dwóch straconych ciążach ale wierzymy ze tym razem sie uda,

Gość Czikorit
Hej Ja mam termin na 18 listopada to moje drugie dziecko:) dziś idę na wizyte poznać płeć:)

Gość gość
I jak ? Udało się już poznać płeć ? Ja mam termin na początek listopada, ale nikt o płci jeszcze nie mówi...