Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofija00

Ciąża a test negatywny

Polecane posty

Gość zofija00

Czy są takie przypadki? @spóźnia mi się już 18 dni a test negatywny. W poniedziałek idę do lekarza więc będę wiedziała co i jak ale na tą chwilę możecie coś powiedzieć na ten temat?

Gość gość
Moja koleżanka ostatnio tak miała, podejrzewała, że jest w ciąży, nie miała okresu, test wychodził negatywnie. Po badaniach okazało się, że nie jest w ciąży, ale, że ma problemy z tarczycą.

Ja na przykład tak miałam. Okres spóźniał mi się ponad dwa tygodnie, na początku tego nie zauważyłam, dopiero kiedy w sklepie robiłam zakupy i natknęłam się na półkę z podpaskami coś mi zaświtało w głowie, że okres już dawno powinnam dostać. Zrobiłam dwa testy ciążowe i nic, wynik negatywny. Byłam u ginekologa i okazało się, że to przez stres, który w tamtym czasie przeżywałam. Stres w dużej mierze wpływa na opóźnienie miesiączki.

Gość zofija00
Stresów żadnych nie miałam. Zaczęłam chodzić na siłownię, ale wcześniej w domu cwiczylam i nie miałam tego problemu. Od 2 tyg kuje mnie podbrzusze i mam zatkany nos pomimo tego że nie jestem chora...

Gość gość
Witam od okolo miesiaca zauwazylam ze moje piersi staja sie co raz wieksze. podbrzusze jest twarde caly czas jestem wzdeta, kluje mnie w jajnikach i bola miesnie ud . Myslalam ze to moze ciaza ale dostalam okres 7.03. Trwal cztery dni i byl bardzo bolesny jak nigdy. Krew byla tak jakby ze sluzem plodnym i lecialo w sumie tylko jak robilam siusiu. Dzien po okresie pojawil sie sluz identyczny jak podczas dni plodnych. Trzy testy wykonalam i byly negatywne. Co mi moze dolegac? Dodam ze bardzo bym chciala miec dziecko i moze sama sobie wmawiam... no i m takie dziwne przeczucie ze to jest ciaza ( moze sobie uroilam) Przepraszam za chaos ale jestem strasznie zdenerwowana :( i prosze nie krytykujcie mnie jeatem tu pierwszy raz ...

Gość gość
Podpowie ktos cos ?? Moze sie troche uapokoje :(