Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak pokonac ciekawosc w zwiazku???

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem na odleglosc. Nieduza, ale jednak inne miasta. Razem rok. Ogólnie sytuacja wyglada tak, ze mowimy sobie o wszystkim, zawsze wiemy, co u nas wzajemnie sie dzieje, podejmujemy razem decyzję, wszystko omawiamy itp. Kontakt miedzy spotkaniami wyglada tak: rano zawsze sie witamy, pozniej on ma prace, ja swoje zajęcia wiec ustalilismy, ze w tym czasie sporadycznie sms albo tel jak jest chwila, ale raczej jej nie ma wiec cisza i wieczorem sms-opowiadamy co sie u nas dzialo, co jutro robimy itp. Do tego tel 2-3x w tyg. raczej z jego strony. Nie naciskałam na to tak sie samo ulozylo i jest. Odzywamy sie na zmiane, jak wypadnie. No i tu zaczyna się. Bo o ile on rano pisze pierwszy to ja mam potrzebe kontaktu w dzien choc wiem ze jest zajety. Ale walcze z tym z roznym skutkiem. W dzien czesciej pisze ja. On chyba juz taki jest. Wieczorem raz ja sie odzywam raz on. Tylko ze widze w dzien ze loguje sie na gg, whatsapp, wiec wciaz pisze bo po co tam siedzi. I zaczyna mnie wkurzac, ze jak do mnie to nie domysli sie zeby coś napisac choćby jedno slowo bo on zajety albo zmeczony, a tak z kims smaruje... Przybieralam sie go zapytać z kim tak pisze, ale nie wiem jak to zrobic. Najlepiej olalabym to ale nie potrafie :( Nie jestem z ograniczających nie sprawdzam go. Ma wolna reke. Nie jestem absolutnie desparatka i nawet mu powiedzialam kiedys ze nigdy nie bede trzymać go na sile. Tylko cholerna ciekawość mnie zzera kto tam taki wazny. Raz spytalam z kim tak tam piszesz to zaczal dawac mi tel zebym zobaczyla ze z nikim, ale nie posunelam sie do tego. Lecz czy tylko ja mysle, ze jak ma chwilę powinien najpierw napisac do mnie a nie do kogos innego i ze mnie omija??? Czy takie sa kobiety czy ja mam jakas chora tesknote w sobie??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować