Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaBee

Revitalift Filler [HA] L'Oréal Paris

Polecane posty

Gość AsiaBee

Serum i krem stosuje od 3 tygodni . Co mogę powiedziec to to, iż dzięki nim moja skóra stała się aksamitna w dotyku,super uczucie i efekt utrzymywał się przez cały dzień. Gdy nakładałam serum pod oczy czułam efekt delikatnego ściągnięcie, i uczucie lekkiego chłodu, przechodzącego w lekkie mrowienie . Dużym plusem jest także piękny zapach kremu ale i serum. Bardzo wygodna aplikacja, która dozuje zawsze takie same "porcje " serum. Opakowanie także prezentuje się niezwykle elegancko, zwłaszcza serum . Serum i krem to idealny zestaw i moim zdaniem z pewnością jest godny polecenia. #jestemtegowarta

Gość gozia
Krem bardzo dobry, przyjemny zapach, ładne opakowanie w słoiczku nie jak inne w plastikowym wytłoku niewiadomego pochodzenia. Trochę mi brakuje szpatułki, która można by precyzyjnie i higienicznie nabrać pożądaną porcję ze słoiczka. Mam wrzenie, ze palcem nabiera się zbyt dużo kremu, choć skóra bardzo łapczywie wciąga preparat w każdej ilości. Krem dobrze się rozprowadza, ślizga się po skórze, ale nie pozostaje po nim tłusta powłoka tylko wszytko idealnie się wchłania. Zapach lekki, przyjemny i odprężający. Moja skóra lubi ten krem. Od razu widać, ze jest bardziej sprężysta, napięta i dużo jędrniejsza. Dodatkowo można zaobserwować zdrowszy koloryt skóry i spłycenie bruz wokół nosa i ust, oraz zmarszczek mimicznych. Podoba mi się ten krem, myślę, że zaprzyjaźnimy się na dłużej. #jestemtegowarta

Gość gość
WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!! WOn spameerskie SCIERY!!!