Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cellulit na udach

Polecane posty

Gość gość

Jakie znacie naprawdę skuteczne metody walki z cellulitem ?

Gość gośćmilena
aktywność, aktywność i jeszcze raz aktywność :) ja swoją "pomarańczową skórkę" ogarnęłam głównie właśnie dzięki ćwiczeniom i sporcie. oczywiście to co jesz ma również ogromny wpływ na kondycję twojej skóry ;) oczywiście poprawa skóry wiązała się z dietą i odchudzaniem, zrzuciłam 15 kg i bardzo pomogły mi w tym również tabletki z zieloną kawą iqgreen, myślę że bez nic nie osiągnęłabym aż takich efektów.

Gość inmma
a jakie ćwiczenia na cellulit konkretnie polecacie? a apropos iqgreen to brałam, schudłam w sumie 12 kg i jestem z siebie mega dumna że w końcu mam taką sylwetkę jaką powinnam była mieć już dawno dawno!!

ćwiczenia wszystkie na nogi- ja np. lubię ćwiczenia z mel.b dodatkowo zero cukrów, zero białego pieczywa, makaronówe i duuużo wody. dodatkowo można uzywać kremów antylellulitowych. ja np. mam od bielendy chłodzący- o taki: http://bielenda.pl/produkty/slim-cellu-corrector-wygladzajaca-krio-mezoterapia-skoncentrowane-chlodzace-serum-antycellulit po kilku dniach czuć już bardziej gładką skórę.

Gość gość
A probowalas jakichs naprawde dobrych produktow z drogerii? bo ja mam slim cellu corrector i poprawil stan mojej skory, a nie kosztowal duzo :) jeszcze zdazysz przed sezonem letnim :)

Gość gość
aktywność, racjonalne odżywianie, jeszcze raz aktywność fizyczna - to przynosi najlepsze rezultaty. A więcej o tym jak pozbyć się cellulitu cellulit

Gość gość
W tabletki na cellulit to ja nie wierzę, to zwykłe wyciąganie kasy od ludzi. Trzeba więcej się ruszać, masować (nawet samemu) te problematyczne miejsca, pokombinować z dietą i systematycznie wsmarowywać kosmetyki antycellulitowe, których pełno jest teraz na rynku. Są i polskie i zagraniczne i bardzo drogie apteczne. Ja trzymam się na razie polskich, takich do 15-20 zł. Miałam Eveline z efektem rozgrzewającym, ale mnie nie zachwyciło. Teraz używam Bielendy serum też rozgrzewające cellu slim corrector i jestem zadowolona. Fajne jest to uczucie w chwilę po nałożeniu serum na skórę, trochę piecze, ale rzeczywiście przy systematycznym stosowaniu cellulit staje się mniej widoczny.

Gość gość
kosmetyki :) probowalam roznych, ale pomogla mi dopiero seria cellu corrector z bielendy :) zdecydowanie kosmetyki warte swojej ceny, bo czynią cuda ze skorą :)

Gość gość
ja zainteresowałam się preparatem blocelle. Przetestuje jak podziała na mój cellulit i dam znać. Koleżanka od miesiąca stosuje i już ma spore i fajne efekty.

Gość Luczika
no wlasnie ja nie widziałam większych rezlutatów po kosmetykach....dużo dało mi bieganie ale to i tak nie usatysfakcjonowało mnie w pełni. poszłam w końcu na zabieg, trafiło się że do kliniki miracki i szczerze mówiąc teraz już nie boję się zakładać szortów w lecie :)

Gość gość
dołączam do zadowolonych z Blocelle. Suplement szybko i łatwo pokonuje problemy z cellulitem

Gość gość
ja mam obrzydliwy cellulit na udach. Muszę coś z tym zrobić więc chyba przetestuje też blocelle

Gość gość
powiem Ci że warto. Stosowałam wiele środków. Niektóre dawały efekty ale powolne i się szybko zniechęcałam. W przypadku tego blocelle to faktycznie efekt jest szybki.

Gość Berka
hmm no wlasnie czytałam o róznych zabiegach, widziałam ze w tej Klinice Miracki mają sporo, mają coś takiego jak triplex cellulaze - ktoś to robil? skuteczne to jest?

Gość gość
stosowałam kiedyś blocelle . MOgę polecić na cellulit.

Gość gość
miałam też spory cellulit na udach i też blocelle mi pomogła.

Gość gość
Ja również przy blocelle zauważyłam poprawę kondycji skóry. Cellulit jakby mniejszy.

Gość gość
Polecam dermomasaż podciśninieniowy - w moim przypadku wystarczyło 6 zabiegów, jeden tygodniowo. Oprócz tego stosowałam specjalny żel Thalgo na uporczywy cellulit. Polecam Wszystkim - jestem bardzo zadowolona z efektow tych zabiegów!

Gość gość
Borykam się z cellulitem od dawna, jestem osobą aktywną fizycznie jednak mam dużą tendencję do cellulitu i naprawdę go widać. Zdecydowałam się na zabiegi mezoterapii. Jestem po 3 seriach i efekty są zniewalające. Zabiegi wykonuje w Klinice w Krakowie. Dziewczyny naprawdę Wam polecam. Wstawiam link, może się komuś przyda: http://perfectlift.eu/cellulit

-Numer jeden wśród preparatów wspomagających trawienie, przyspieszających metabolizm oraz ułatwiających odchudzanie i dbanie o szczupłą sylwetkę. - Produkt jest chętnie wybierany przez osoby chcące świadomie dbać o swój wygląd, bez żadnych skutków ubocznych i przykrych symptomów towarzyszących gubieniu zbędnych kilogramów. WEJDZ NA STRONE I DOWIEDZ SIE WIECEJ ROWNIEZ NA TEJ STRONIE ZROBISZ ZAMÓWIENIE: http://nplink.net/cTKrr3xa