Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mathio

Czy powinienem być z tą dziewczyną ?

Polecane posty

Gość Mathio

Cześć. Mam 21 lat.Studiuje na II roku studiów. Jestem osobą nieśmiała,przede wszystkim w stosunku do dziewczyn przy których jestem jakby sparaliżowany.Nigdy nikogo nie miałem.Moja rodzina postanowiła niecałe 4 miesiące temu zapoznać mnie z córką swojej dobrej znajomej,bo stwierdzili, że w tym wieku powinienem mieć już dziewczynę. Mamę tej dziewczyny znam. Wszystko wydawało mi się w porządku. Poznali mnie z tą dziewczyną u mnie w domu. Bardzo miła i sympatyczna, też bardzo ładna ale od razu zauważyłem,że jest młodziutka.Zapytałem rodziców o to ile ona ma lat,a oni odpowiedzieli,że rocznikowo jest młodsza ode mnie o 6 lat.W tej chwili,że ma 14 lat,ale w kwietniu będzie mieć 15. Teraz jest w 2 klasie gimnazjum. Byłem zdziwiony, że rodzicom to nie przeszkadza.Jej mamie też nie, bo ona, jak stwierdzili moi rodzice, ma bardzo dobre zdanie o mnie.Za bardzo mi się ten pomysł nie spodobał, ale rodzice namawiali żebym spróbował spędzał z tą dziewczyną czas bo do siebie pasujemy,że też jest taka nieśmiała jak ja i podobnie jak ja wychowuje się bez ojca.Obydwoje jesteśmy półsierotami. Mój ojciec nie żyje, a jej rozwiodl się z jej mamą kilka lat temu.Dalem się namówić, ale bez przekonania. Zacząłem spędzać czas z Niną(tak ona ma na imię) i ją powoli poznawać.Jest rzeczywiście bardzo wartościowa, ma dobre serce,jest miła i przy niej się przełamałem bo dobrze mi się z nią rozmawia.Ona mnie bardzo polubiła,ja ją też.Trzeba przyznać, że ciężko jest znaleźć tak fajną dziewczynę tylko co z tego skoro ona jest tak młodziutka. Z jej mamą rozmawiałem i ona nie ma nic przeciwko żebyśmy byli nawet parą,ale wtedy będę musiał naprawdę się nią opiekować i nie będę mógł zawieść jej zaufania.Czas z Niną mogę spędzać u mnie w domu albo u niej. Nie wiem co mam teraz zrobić. Proszę was o rady.Nie wiem czy nie lepiej wogole nie mieć dziewczyny niż mieć tak młodą

Gość gość
Koterba ile jeszcze zalozysz takich tematow? Od wczoraj naliczyłam trzy

Gość Mathio
Jaki koterba ?

Gość Mathio
Czy ktoś mi coś doradzi ?

Gość gość
ja ci doradzę .hmmmm a nie wiem co