Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1009

Potrzebuje pomocy prosze

Polecane posty

Witam mam 17 lat. Gdy skończyły się ferie postanowiłam zmienić szkole. Byłam z mamą w szkole i zabrałam dokumenty i poszłam zanieść je do innego liceum. Po miesiącu nauki w nowej szkole przyszłam z mamą zabrać dokumenty i obecnie nie jestem w zadnej szkole .. jest już 18 marzec i chciałabym sie zapytac czy jest taka mozliwosc aby wrocic do pierwszej szkoły .. Napiszcie mi czy tak wolno robic? jak rzuca sie szkołe i czy mozna wrocic do niej jeszcze raz ? jestem niepełnoletnia i chcem chodzic do szkoły błagam pomozcie mi

Gość gość
zależy od dyrektora!i od tego czy go podniecasz.....

otóż w pierwszej szkole miałam dobre oceny i myslisz, ze zgodziłby sie przyjac mnie z powrotem ?

Gość gość
Oczywiście że możesz wrócić.

Gość gość
Zadzwoń i spytaj, a tymczasem - krótka lekcja pisowni - pisze się "chcę", a nie "chcem". Dobra uczennica liceum dawno powinna to wiedzieć.

Gość gość
nie wahaj się nawet przespać z dyrektorem . może wogóle bez wracania do szkoły ... ukończysz ją -dostaniesz świadectwo?

OK w poniedziałek pójdę do dyrektora z moimi dokumentami i porozmawiam z nim czy jest taka możliwość. A gdzie piszą, że mozna wrocic do szkoły ktorą porzucono ?

Wole załatwić to osobiście, bo słyszałam od nauczycielki, ze dyrektor nie lubi przyjmować osób, które zrezygnowały z nauki w jego szkole i nagle chcą wracać ..

Ktoś miał taki przypadek, że rzucił liceum i chciał po miesiącu wrócić do niego ?