Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laska z brzuchem

Jak zmotywowac sie do cwiczen i biegania

Polecane posty

Gość Laska z brzuchem

Jak sie zmobilizowac do jakichkolwiek cwiczen,aktywnosci fizycznej i wogole...? Jestem mama dwojki dziecibw wieku szkolnym. Pracuje i polowe dnia niema mnie w domu. Ale chcialabym zaczac zadbac o siebie. Nie jem jakos specjalnie duzo. Przy wzroscie 160 waze 52 kg. Ale mam brzuszek wystajacy,oprocz tego nie narzekam na swoj wyglad. Tylko maz zlosliwie komentuje moj brzuch a sam nie jest adonisem. On tylko telewizor cos do jedzenia i szczesliwy. Chce mu pokazac ze zaczynam dbac o siebie zeby cos go scisnelo. A najbardziej to chce to zrobic sama dla siebie. Zeby latem zalozec sukienke i nie chodzic z wciagnietym brzuchem:) ale brak mi motywacji. Rok temu biegalam ale zapal szybko minal. Jakos brak i czasu i checi...jak wy to robicie? Jak zaczac? Bo codzuennie tylko powtarzam sobie ze jutro i jutro.

Gość gość
Callanetics - polecam. Mozna robic w domu kiedy sie chce

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
przebierasz sie i wychodzisz biegać np wieczorem i tyle... Bieganie wkręca, potem nie da się życ bez tego...

Mam podobnie:D, za kazdym razem zmuszam sie do wyjscia albo staniecia na bieznie. Wlasnie zeszlem z biezni:D, dzisiaj tylko bylo 6 km:) Moze jakbys sobie znalazla kolezanke do wspolnych wypadow to jedna druga bedzie motywowac:D.

Gość Laska z brzuchem
Teraz tlumacze sobie ze zimno ciemno i wogole. Ze o 4 rano musze wstac.... ale faktycznie musze sie zmobilizowac. Jak by by ktos do towarzystwa to bylo by inaczej