Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

POMOCY! :(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam powa偶ny problem byla mojego ch艂opaka. Nie wiem gdzie mam sie z tym zg艂osi膰 i czy wogole moge cos z tym zrobic. Pani X byla z nim przez 5 lat. Zostawi艂a go 3 lata temu dla swojego managera, mlodsZego od niej. Moj facet byl w niej mocno zakochany, kiedys zakompleksiony ale w koncu sie pozbiera艂, zadba艂 o siebie i pozna艂 mnie, zakocha艂 sie na nowo. Zar臋czyli艣my sie. Tamta sie z nim przyja藕ni艂a, ale jak mnie poznal cos jej odwali艂o. Zaczela wymy艣la膰 historie , ze ja ja wyZywam, wypisuje niby do niej, zaczela do niego wydzwania膰 i mowi膰 ze powinien mnie zostawi膰. Jak dowiedzia艂a sie o zar臋czynach to wpad艂a w sza艂. Zaczela wypisywa膰 do niego ze jak on moze ze mna byc, ze jestem gowniara, ze go stanie itd. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ona naopowiada艂a g艂upot jego znajomym, oni mnie tak dobrze nie znaj膮, zrobila ze mnie zaZdrosnice, oni plotkuj膮 o mnie, z jedna z nich sie pok艂贸ci艂am bo chciala nas rozdzieli膰 wierz膮c tej kretynke na s艂owo, a nawet nie wie czy to prawda czy nie. Czy moge cos z tym zrobic? Jakos udowodni膰 Ze ona ma chora psychik臋, ze te wiadomo艣ci (o ile sa) pisa艂a ona sama z innego konta? Czy moge ro zg艂osi膰 na policj臋 ? Po prostu to sie rozchodzi i boje sie do czego ona jest jesCze zdolna. Jesli tak bezczelnie umie k艂ama膰. I te jej teksty jakie pisa艂a do mojego by艂ego, ze wie ze jakby chciala to by do siebie wr贸cili Itd. A ona ma juz dziecko z tym drugim. To zodiakalny skorpion wiec na pewno 艂atwo sie nie podda. Najbardziej zale偶y mi na oczyszczeniu w艂asnego mienia. Moze moge za艂atwi膰 aby listownie mnie przeprosi艂a, jak udowodni膰 Ze ja nic do niej nie pisa艂am?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja bym ola艂a typa, kt贸ry nosi na plecach takie "raczki". bo jak facet jest stanowczy, to wy.qrwi lasce, kt贸ra si臋 naprzykrza. jemu to pewnie pasuje. skorpion, nie skorpion, pod byczym kopytem nic z niego nie zostanie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no, ale on jej mowil ze ma dac nam spokoj. Jest to taki typ pantoflarza, wiec watpie, zeby sie postawil jej. Chciclam do Nij pojechac, powiedziec ze jak nie odkreci tego to wpadne jej do domu z policja i sprawdze ten pieprzone IP wysylajacego. Nie moge z\yc z ,mysla, ze ludzie tak zle o mnie mowia i to jego znajomi w dodatku, a te informacje doszly az do mojej pracy, bo z jedna z nich pracuje. Zycia nie mam. NIe rozumiem czemu on tak bardzo unika kontaktu z nia, czemu mnie do niej nie zabierze i porzadnie nie powie rz na zawsze zeby sie odwalila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zglos to na policje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym go zmusila, zeby raz na zawsze to zalatwil. Nie wiem czy bedziesz w stanie to jakos udowodnic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to za facet, ktory nie jest w stanie ustawic swojej bylej? albo to jakas ciepla klucha, albo wciaz cos do niej czuje skoro tak mu zalezy na tym co ona sobie pomysli czy powie. Ona Cie zranila, zepsula Ci reputacje a on sie boi konfrontacji z nia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak je艣li zg艂osi膰 n臋kanie ze wskazaniem osoby to j膮 b臋d膮 przes艂uchiwa膰 ,ale to musi by膰 n臋kanie,rozsiewanie plotek troch臋 s艂abe,jakby do Ciebie wydzwania艂a to co innego,wa偶ne 偶e facet Ci ufa a od znajomych si臋 odetnij po co Ci oni,m贸j to by zerwa艂 znajomo艣c z tak膮 wariatk膮 ,czemu tw贸j chce by膰 taki klusek cooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poza tym jakby jaki艣 kole艣 powiedzia艂 偶le o moim to frunie na inn膮 planet臋,a ten tw贸j pozwala jej po Tobie je藕dzi膰 to zle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zrob tak: 1. Spotkajcie sie z nia i niech ON jej powie, ze przegiela pale, ze ma Cie przeprosic i sobie odpuscic. 2. Jesli typiara sie nie podda, zglos na polije,sprawdzcie jej ''wiadomosci'' a potem karz sobie napisac list z przeprosinami, jak w trudnych sprawach xD a tak na powaznie to on to powinien zalatwic, ja mysle ze kolezanka wyzej ma racje ze on Cie kocha

Udost臋pnij ten post