Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! :(

Polecane posty

Gość gość

Mam poważny problem byla mojego chłopaka. Nie wiem gdzie mam sie z tym zgłosić i czy wogole moge cos z tym zrobic. Pani X byla z nim przez 5 lat. Zostawiła go 3 lata temu dla swojego managera, mlodsZego od niej. Moj facet byl w niej mocno zakochany, kiedys zakompleksiony ale w koncu sie pozbierał, zadbał o siebie i poznał mnie, zakochał sie na nowo. Zaręczyliśmy sie. Tamta sie z nim przyjaźniła, ale jak mnie poznal cos jej odwaliło. Zaczela wymyślać historie , ze ja ja wyZywam, wypisuje niby do niej, zaczela do niego wydzwaniać i mowić ze powinien mnie zostawić. Jak dowiedziała sie o zaręczynach to wpadła w szał. Zaczela wypisywać do niego ze jak on moze ze mna byc, ze jestem gowniara, ze go stanie itd. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ona naopowiadała głupot jego znajomym, oni mnie tak dobrze nie znają, zrobila ze mnie zaZdrosnice, oni plotkują o mnie, z jedna z nich sie pokłóciłam bo chciala nas rozdzielić wierząc tej kretynke na słowo, a nawet nie wie czy to prawda czy nie. Czy moge cos z tym zrobic? Jakos udowodnić Ze ona ma chora psychikę, ze te wiadomości (o ile sa) pisała ona sama z innego konta? Czy moge ro zgłosić na policję ? Po prostu to sie rozchodzi i boje sie do czego ona jest jesCze zdolna. Jesli tak bezczelnie umie kłamać. I te jej teksty jakie pisała do mojego byłego, ze wie ze jakby chciala to by do siebie wrócili Itd. A ona ma juz dziecko z tym drugim. To zodiakalny skorpion wiec na pewno łatwo sie nie podda. Najbardziej zależy mi na oczyszczeniu własnego mienia. Moze moge załatwić aby listownie mnie przeprosiła, jak udowodnić Ze ja nic do niej nie pisałam?

Gość gość
ja bym olała typa, który nosi na plecach takie "raczki". bo jak facet jest stanowczy, to wy.qrwi lasce, która się naprzykrza. jemu to pewnie pasuje. skorpion, nie skorpion, pod byczym kopytem nic z niego nie zostanie :D

Gość gość
no, ale on jej mowil ze ma dac nam spokoj. Jest to taki typ pantoflarza, wiec watpie, zeby sie postawil jej. Chciclam do Nij pojechac, powiedziec ze jak nie odkreci tego to wpadne jej do domu z policja i sprawdze ten pieprzone IP wysylajacego. Nie moge z\yc z ,mysla, ze ludzie tak zle o mnie mowia i to jego znajomi w dodatku, a te informacje doszly az do mojej pracy, bo z jedna z nich pracuje. Zycia nie mam. NIe rozumiem czemu on tak bardzo unika kontaktu z nia, czemu mnie do niej nie zabierze i porzadnie nie powie rz na zawsze zeby sie odwalila.

Gość gość
zglos to na policje

Gość gość
Ja bym go zmusila, zeby raz na zawsze to zalatwil. Nie wiem czy bedziesz w stanie to jakos udowodnic

Gość gość
Co to za facet, ktory nie jest w stanie ustawic swojej bylej? albo to jakas ciepla klucha, albo wciaz cos do niej czuje skoro tak mu zalezy na tym co ona sobie pomysli czy powie. Ona Cie zranila, zepsula Ci reputacje a on sie boi konfrontacji z nia.

Gość gość
tak jeśli zgłosić nękanie ze wskazaniem osoby to ją będą przesłuchiwać ,ale to musi być nękanie,rozsiewanie plotek trochę słabe,jakby do Ciebie wydzwaniała to co innego,ważne że facet Ci ufa a od znajomych się odetnij po co Ci oni,mój to by zerwał znajomośc z taką wariatką ,czemu twój chce być taki klusek cooo

Gość gość
poza tym jakby jakiś koleś powiedział żle o moim to frunie na inną planetę,a ten twój pozwala jej po Tobie jeździć to zle

Gość gość
zrob tak: 1. Spotkajcie sie z nia i niech ON jej powie, ze przegiela pale, ze ma Cie przeprosic i sobie odpuscic. 2. Jesli typiara sie nie podda, zglos na polije,sprawdzcie jej ''wiadomosci'' a potem karz sobie napisac list z przeprosinami, jak w trudnych sprawach xD a tak na powaznie to on to powinien zalatwic, ja mysle ze kolezanka wyzej ma racje ze on Cie kocha