Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

często kupujecie na allegro?

Polecane posty

Gość gość

Co najczęściej?

Gość Namysłów województwo opolskie
Najczęściej kwiaty doniczkowe

Gość gośćśćć
ja raz w miesiącu płyty winylowe

Gość gość
abonamenty, gry, kody ,pop*****lki

Gość gość
Płyty cd, ciuchy, buty, banknoty, monety rzadko ;)

Gość AlinaOpole
Monet raczej nie kupiłabym na aukcji internetowej. Obawiałabym się o ich autentyczność. Monety i akcesoria numizmatyczne najlepiej kupować w sklepach takich jak ten: http://www.cezar24.pl/akcesoria-numizmatyczne-c-37.html . Wtedy możemy mieć przynajmniej pewność, że kupujemy to, za to faktycznie płacimy. Oszczędzanie za wszelką cenę w przypadku tego typu kolekcjonerskich gadżetów raczej mija się z celem.

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
kupujcie bo komuna nadciąga, niedługo zlikwidują wszelki handel w tym kraju

Gość gość
15 31 Z tą komuną to o co chodzi ? Ja kupuję miesięcznie modele. Od 2004 roku tak do dzisiaj. Innych rzeczy nie kupuję bo się obawiam. Chociaż raz kupiłem używany aparat fotograficzny Panasonica I radioodtwarzacz samochodowy. Miałem szczęście z tym sprzętem elektronicznym. Chociaż radio musiałem dać do naprawy.

Gość zlotkooo
Dużo rzeczy kupujemy na allegro. Przede wszystkim ubrania, obuwie sportowe ,czasem kosmetyki. Ale na przykład złotą biżuterię, albo monety kolekcjonerskie to jakoś bałabym się kupować na allegro. Bałabym się, że są fałszywe... Jeżeli chodzi o monety kolekcjonerskie, to bardziej pewne i wiarygodne są sklepy internetowe, jak chociażby http://www.cezar24.pl/monety-zagraniczne-c-16.html Oczywiście ten powyższy działa od wielu lat i ma dobre opinie. I to właśnie zawsze trzeba sprawdzić.

Gość Gacek55
w zależności czego akurat potrzebuje i jesli znajdę to w dobrej cenie na allegro to biorę tam jesli lepsza cena bd w sklepie internetowzym to wtedy w takim sklepie kupuje, oczywiscie muszą to byc sprawdzeni allegrowicze którzy maja bardzo dużo komentarzy z czego przynajmniej te 99% jest pozytywna. Najczęściej kupuje gadżety elektroniczne lub sprzęty do kuchni żeby łatwiej się gotowało, teraz np zastanawiam się nad zakupem nowego TV. W sklepach typu euro, MM, morelach czy sferisie mają teraz dobre oferty bo jest euro, ale z kolei na allegro teraz są te raty 0% więc może tam też znajde jakis fajny.