Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleść kobietę która da sobie zrobić minetę za drobną opłatę

Polecane posty

Gość gość

Która nie ma chorób wenerycznych i lubi być długo lizana w tych miejsca oczywiścia ja płace jestem zadbany i młody.

Gość gość
psujesz rynek onomłocie za loda płacisz ty, za minetę płaci laska!!

Gość gość
Ale ja lubie robić minete bo mnie podnieca i jestem gotowy nawet zapłacić za to.

Gość gość
za lodzika tez powinna placic laska, czerpie więcej przyjemności niż facet, może pobawić się jąderkami, raz jednym raz drugim albo oboma naraz, wyginac fujarke na raz lewo raz prawo, zginac, odslaniac/ukrywać żołądź, do tego kilka wariantów do wyboru jeśli idzie o wielkość, może bawic się malym wiotkim innym razem twardym i dużym, a facet... coż z racji monolityczności damskiej sikorki pominę opis, acz tylko jeden wariant zabaw dopuszcza

Gość gość
szkoda że tak późno to piszesz bo u mnie z chaty wyprowadziła się d***** i ona chętna na pewno by była- dałabym ci namiary do niej, a tak... :(

Gość gość
chłopie, całkiem ci otpiertoliło, żeby płacić za lizanie śmierdzącej kuciapy jakiejś nieznajomej laski. Jesli facet ma stałą kobietę i ona to lubi, to ma to jakiś sens, ale lizać brochę ladacznicy i za to płacić, to głupota. Tylko nie próbuj przekonywać, że umyta kuciapa nie śmierdzi, pisty nie da się umyć, trzeba by ją polać jakimś żrącym środkiem dezynfekującym, by nie śmierdziała.

Gość gość
Nieźle musi być zdesperowany skoro chce za to płacić, akurat chętną laskę na minetkę zawsze można znaleźć i to za free w różnym przedziale wiekowym, ale lizać jakąś obcą to szczyt debilizmu.