Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Michał Szpak to taka nasza Rafalala

Polecane posty

Gość gość
dokładnie nikt nie patrzy ze ktoś jest dobry w tym co robi tylko czepiają sie wyglądu zresztą w zasadzie niby jakiego ?jest artystą i mu wolno byc pomalowanym i kolorowym a Farna ze przytyła i co z tego spiewa dla swoich fanów fajnie, głos jej sie nie zmienił a tu zaraz sączenie jadu bo gruba

Gość gość
Życzę mu, wygranej na eurowizji.Komu jak komu, ale jemu się należy. Wcale się nie zdziwię jak wygra

Gość gość
Ja tez uwazam, ze jakby pozmywal paznokcie i troche nabral tezyzny, to byloby z niego naprawde niezle ciacho, ale w zasadzie wystarczy mi jego glos, bo jest sie w czym zasluchac

Gość gość
Spójrzcie jaki jest temat, a jakie są odpowiedzi :))) Prawdziwy talent sam się obroni.

Gość gość
dream on wykonał az włosy dęba stają i powinien isć w kierunku takiej muzyki ja go z czyms takim nie kojarzyłam tylko z jakąś szmirą jak słyszałam szpak to przełączałam program a tu takie miłe zaskoczenie

Gość gość
To prawda, powinien iść w kierunku takiej muzyki.Jest moc w tym głosie, właśnie w takich utworach.

Gość gość
Myślę, że jeszcze nie raz, nie dwa nas zaskoczy. Przecież jest dopiero na progu kariery, a ma niesamowitą swobodę sceniczną. Robi wrażenie, jakby trema się go nie imała...

Gość gość
22;12 pozmywał paznokcie, ostrzygł włosy, założył koszule, krawat i garnitur jakies lakierki i normalnie wszystkie stare baby by były happy Mieczysław Fog w nowym wydaniu ,o co wam chodzi o paznokcie włosy co to ma do jego muzyki ja pier...czytać takich debilnych argumentów nie moge

Gość gość
Właśnie, zna swoją wartość jako artysty i to jest jego siłą. Niezwykle charyzmatyczny. Pamiętam jak w Idolu publicznośc się z niego śmiała - zanim zaśpiewał - a on nic sobie z tego nie robił, bo wiedział z czym przyszedł.

Gość gość
Michale powodzenia na Eurowizji !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Z czasem i ja tradycjonalistka do bólu przyzwyczaję się do jego wyglądu, bo nic to przy takim talencie.

Gość gość
Zawsze byłam zachwycona jego głosem (i wyglądem;)) Wreszcie mamy się kim pochwalić Europie. Zobaczycie zajmie wysokie miejsce na eurowizji.

Gość gość
Szkoda tylko, że nie zaśpiewa tam niczego rockowego, z takim kopem jak dream on. Byłoby uderzenie :)

Gość gość
Powiedzcie ile on ma lat?

Gość gość
26

Gość gość
Zmienić temat !!!! ; PPP Bo nie pasuje do takiej gwiazdy przez duże „G"

Gość gość
Ale młody facet, myślałam, że jest starszy. Zmężniał przez ten zarost.

Gość gość
dajcie mu czas, zmężnieje po 40-tce, taki typ :classic_cool:

Gość gość
Świetny temat, wreszcie o kimś pozytywnym i mega zdolnym.

Gość gość
dobrze ze on jedzie bo faktycznie Szpak to najlepszy wybór ma chłopak talent, ale bedzie miał ciezko bo inne kraje też wystawiły niezłe piosenki tak ze nie ma co się podniecać ,trzeba trzymac kciuki zeby mu sie powiodlo