Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszkaa,miło było Cię poznać,zołzo ;)

Polecane posty

Gość gość
Przemek a koze walisz w gumie czy bez?

jak ojciec oszkii jest pijany to bije ją kablem i krzyczy " czemu ja spłodziłem taką spierrdolinę" a ona czuje sie wtedy jak biczowany chrystus :d:d:d

Lubisz i tak ją traktujesz i wyzywasz kaleko? pewnie jeszcze powiesz że to tylko takie żarty łamago niedorobiona?

Gość gość
oszkaa dziś Nie jestem pewna ale chyba TixTom X Oszkaa, to dobrze, że nie jesteś pewna, ale skoro już wywołałaś mnie do tablicy, to jeżeli wyznacznikiem twojego rozpoznania jest to, że ktoś użył X w odpowiedzi, czyli w ten sposób wszystkie takie odgórnie mnie poprzypisuj. Po co się rozdrabniać. Podglądaczko :-) Tego gostka z 12:11 który przypisuje mi jakieś projekty nie ma co komentować, bo co kretyn i idiota zmyśli, to napisze. Ech nie ma jak to wstać i kafe poczytać. Po co mi filmy S-F. ;-) TixTom

dobra widze ze syf sie znów zaczyna a Patrycja jak zwykle w tego typu sytuacjach milczy ignorując debili i jednocześnie ja na tym cierpie spadam, moze później zajrze ;)🖐️

nie zawsze sie podpisujesz wiec przyszlo mi na mysl ze to mozesz byc ty :)

Gość gość
oszkaa dziś nie zawsze sie podpisujesz wiec przyszlo mi na mysl ze to mozesz byc ty X No to fakt, nie zawsze, ale jak tak sobie piszesz, czy " bajerujesz" ze Smakoszem, to nie będę wam psuł tematu. Wiesz, że jak czasami do ciebie pisałem, to tylko pół-żartem. I tylko tyle :-) TixTom

Gość gość
tak samo sie trzyma z boku jak Neptyk identyczna odpowiedz ze nie bedzie sie wtrącał

Przeciez tez tego nie traktowalam powaznie :) mozesz byc spokojny ;)

Gość gość
moon to akurat ty jesteś kołku

Gość gość
oszkaa dziś oczywiscie ze rozumiem X Tak myślałem :-) TixTom

Gość gość
gość dziś tak samo sie trzyma z boku jak Neptyk identyczna odpowiedz ze nie bedzie sie wtrącał X I co w związku z tym? Może rozwiniesz tę swoją "Złotą Myśl" TixTom

Gość gość
Neptyk dziś oczywiste że tixtom to nie ja a ja to nie tixtom X Neptyk, wystarczy, że kiedyś raz napisałeś słowo pałąg i już było że to TixTom

Gość gość
jak zwykle mitoman renicsta neptyk zjawia sie jak tylko zostaje wywołany :D debil

Gość gość
oszkaa dziś Przeciez tez tego nie traktowalam powaznie mozesz byc spokojny X No to kamień z serca, bo ja tu przeżywam stan przed-zawałowy. :-) TixTom

Gość gość
oszkaa dziś nie chciałabym miec cie na sumieniu X Jakaś ty dobra. No popatrz, najpierw doprowadza do agonii, a potem. "Wiesz nie chciałabym mieć cię na sumieniu" Sprytne :-) TixTom

Gość gość
chyba tobie bardziej zależy żeby inni o tobie mieli dobre i żeby cie uwielbiali celebrytko :) TixTom

malo kto mnie tu lubi przyzwyczailam sie do tego i nie obchodzi mnie to co sobie o mnie mysla Pa :)

Gość gość
oszkaa dziś az tak ci zalezy zebym miala o tobie dobre zdanie? X No co ty. Ja to ten zły, Demoniczny, podstępny, z niemoralną propozycją co rano "kiedyś" wiesz jaką. To jak tu można mieć dobre zdanie. Wystarczy tak z przymrużeniem oka ;-) TixTom

Gość gość
ty już tu ugrzązłaś na dobre szkoda cie dziewczyno