Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu traktujecie prawiczkow powyzej25 lat jako dziwakow

Polecane posty

Gość gość

wrecz tredowatych?

Gość gość
no czemu k***a

Gość gość
Ja tak nie traktuję :)

Gość gość
niby kto ich tak traktuje? roochać każda małpa potrafi

Gość gość
z tej prostej przyczyny, że facet, który nigdy nie doświadczył stosunku z kobietą w takim wieku jest na ogół osobnikiem aspołecznym, dziwnum i niepotrafiącym odnaleźć się wśród kobiet

Gość gość
to lepszy tzw *****cz?

Gość gość
ja mysle ze dlatego tak jest bo wiekszosc z was traci dziewictwo majac 16-19l,wiec nic dziwnego ze to wtdaje sie wam bardzo dziwne:P

Gość gość
a po co ru/chacz? najlepszy jest złoty środek - facet, który miał już jedną czy może dwie-trzy partnerki. dziwię się wam, kafeteryjnym prawikom - dla was świat dzieli się jedynie na takich albo takich - po środku nie ma nic

Gość gość
nie dlatego. Bycie prawiczkiem po 25 rż byłoby równie dziwne w podobno tak purytańskim prl-u. Tylko że wtedy 25 letni facet nie mający żony nazywany był starym kawalerem, czyli także takim dziwakiem. Ludzie zawsze uprawiali seks, gdy byli młodzi i nie ma w tym nic dziwnego. Osoba w wieku pod 30 bez żadnych kontaktów z płcią przeciwną jest dziwna z punktu widzenia biologicznego a nie kulturowego.

Gość gość
mi się to wydaje dziwne, bo facet, który nie był nigdy w sytuacji intymnej z kobietą na ogół dostaje świra z powodu frustracji seksualnej. tacy nienawidzą kobiet i obarczają je winą za swoje prawictwo. niby dlaczego mam współczuć komuś, kto mnie nienawidzi za to, że nie jestem nim specjalnie zainteresowana?

Gość gość
dokładnie w takim wieku tzw normalny facet miał jedną dwie trzy partnerki. To jest normalne, a nie jakaś chora wstrzemięźliwość ( w końcu nie jesteśmy w klasztorze:) ) W młodym wieku organizm ma naturalne potrzeby w tym zakresie i jest absolutną normą uprawianie seksu za młodu. Nikt nie mówi o dyskotekowych *****czach, bo to też patologia tylko że w drugą stronę.

Gość gość
Ja jestem 25 letnim prawiczkiem, nigdy nie miałem kobiety, dziewczyny, nie całowałem się. Kobiety są mi w zasadzie obojętne, po części w młodości same mnie odrzucały, więc mam prawo czuć do nich nie chęć, a w zasadzie nie potrzebny mi już tak seks i kobieta, bo mi libido zaczęło z wiekiem spadać.

Gość gość
późny prawik ma na ogół roszczeniową postawę. oczekuje, bym interesowała się grami karcianymi i pokemonami, ale nie wykazuje zainteresowania...mną

Gość gość
sam mam 30 lat i nigdy nie byłem z kobietą, ale nie mogę powiedzieć, że nienawidzę kobiet. Przeciwnie: podziwiam dziewczyny, które mi się podobają.

Gość gość
Akurat seks jest już przereklamowany więc ocenianie kogoś poprzez pryzmat małpiego roochania jest mocno kontrowersyjny więc wasze smutne rozterki często nie mają przełożenia w realu.

Gość gość
grami karcianymi i pokemonami? Skąd takich znajdujesz?:) ogólnie wstrzemięźliwość seksualna w młodym wieku źle wpływa na psychikę, to jest zresztą dobrze zbadane zjawisko. Zresztą, do tej wiedzy badania nie są potrzebne.:)

Gość gość
...masz prawo czuć niechęć do kobiet, bo cię odrzucały w młodości? mnie odrzucali rówieśnicy jak byłam nastolatką. mam prawo do nich czuć niechęć?

Gość gość
tu nie chodzi o małpie roochanie, tylko o seks. Dlaczego w polsce jest taka tendencja, żeby mówić o seksie w tak agresywny sposób. Chodzi o zwykły LUDZKI seks. Człowiek ma naturalne potrzeby w tym zakresie.

Gość gość
nie czuję niechęci do kobiet, pociągają mnie. Nie byłem nigdy przez nie jakoś prześladowany.

Gość gość
25 lat i już ci libido spada? nieciekawie...

Gość gość
seks nie jest przereklamowany, tylko trzeba, cóż, napracować się, żeby czerpać z tego prawdziwą przyjemność. facet musi się nauczyć jak nie kończyć za szybko, kobieta musi poznać swoje ciało i wiedzieć co jej daje satysfakcję. ale przereklamowany nie jest :)

Gość gość
dziś Uważam że uprawianie małpiego roochania czyli seksu jak również czynność srania jest wyłącznie prywatną sprawą człowieka. Zresztą krowy które dużo ryczą mało mleka dają.

Gość gość
Kiedyś bardziej mi zależało na tym, aby p*****ać. Teraz, gdy mam 25 lat i jestem prawiczkiem coraz mniej mi na tym zależy. Dawniej miałem niestety spore problemy z trądzikiem, na twarzy, plecach, więc nie mogłem przełamać tej bariery. Zresztą dziewczyny często się ze mnie śmiały, więc nic dziwnego, że mi na nich zbytnio nie zależy. Dziwnie bym się czuł w tej chwili, uprawiając seks, czy będąc w związku. Mam swoje przyzwyczajenia, ogólnie stronię od kobiet, dziewczyn. Jestem samotnikiem i przyzwyczaiłem się do obecnego stanu.

Gość gość
Prawictwo w tym wieku to coś pieknego szanuje sie mimo wielu związkow pokazuje jak dla niego jest ważna miłość. Ja spotykam kobiety ktore dowiadują się że jestem prawiczkiem są wniebowziete wrecz to bzdura że nie chcą prawiczkow tylko po prostu ich nie ma.

Gość gość
jedna z największych głupot jakie słyszałem, że późny prawiczek czeka na miłość. Jest prawiczkiem, bo ma ogromne kompleksy i nie potrafi komunikować się z dziewczynami. przyczyną nie jest zwykle ani kasa ani wygląd, bo rodziny pozakładali ludzie bez jednego i drugiego.

Gość gość
mój chłopak miał gigantyczne kompleksy, kiedy się poznaliśmy... byłam jego pierwszą :) teraz jest lepiej, jest bardziej pewny siebie, podbudowuję go. nie chodzi o tk, byście wyglądali jak Mister Universe tylko o pierwszy krok...

Gość gość
Typowe spłycanie ludzi oraz ich degradacja do roli buchaja i klaczy tak jakby nie było nic na tym świecie poza małpim roochaniem. Smutasy, nie macie innych ciekawszych pomysłów i tematów do rozmów?

Gość gość
ile miał twój chłopak lat?

Gość gość
faktycznie to kompleksy w 90 procentach przypadków są odpowiedzialne za wstrzemięźliwość.

Gość gość
podstawowa rada, nie czerp wiedzy o życiu z programów telewizyjnych. Zawsze kłamią, przedstawiają przejaskrawiony obraz życia. Z tv można wywnioskować, że szkoły to burdele, a ludzie nic nie robią tylko uprawiają seks. Życie jest inne.