Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta i pragne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Ale nie jestem les. Ma ktoras podobnie?

Gość gość
Skoro pragniesz kobiety jesteś les lub bi, innej drogi nie ma

Gość gość
ja też pragnę kobiety. Jestem z facetem od wielu lat, ale dopiero niedawno doszłam do wniosku, że faceci są dla mnie praktycznie aseksualni, drażniący, ordynarni - bez względu na to, kim są, jak mówią, co robią i ile kasy mają. Tak, pragnę kobiety , ale uświadomiłam sobie to dopiero, jak się nieszczęśliwie w jednej zakochałam. Ta sprawa jest stracona, jednak to co mi pozostało, to pragnienie kobiecego ciała, delikatnośc*****eszczot, pocałunków, ognia, który mogę sobie wyobrazić tylko z kobietą.

Gość gość
Dlaczego stracona? Probowalas o nia zawalczyc?

Gość gość
to jak dochodzisz?

Gość gość
02:12 mam podobnie, ile trwa ta nieszcz3śliwa miłość u ciebie?

Gość gość
to jak będziecie liczyć na orgazm z penetracją? trochę dziwne?

Gość gość
gość dziś Próbowałam, 2 lata. Ona jest hetero, wie o mnie, i mnie nie chce, ma normalną rodzinę, dzieci, faceta, który ją kocha i dla niej wszystko robi, dom, wakacje kiedy tylko sobie zamarzy, niczego więcej jej nie trzeba, a szczególnie zakochanej baby do kompletu.

Gość gość
"ja też pragnę kobiety. Jestem z facetem od wielu lat, ale dopiero niedawno doszłam do wniosku, że faceci są dla mnie praktycznie aseksualni, drażniący, ordynarni " Widzicie, kobieta potrafi całe życie udawać... Przerażające nieprawdaż?

Gość gość
gość dziś akurat ta "penetracja" to mi była w życiu potrzebna jak pieprz do miodu :) gdyby nie moja rączka podczas kopulacji, to pewnie nie wiedziałabym jak orgazm wygląda, a mam go zawsze, bez wątpienia dzięki sobie samej, bo z penetracją czy bez , mam kiedy chcę. Durne samce przeważnie przeceniają znaczenie swojego mizernego narządu.

Gość gość
ja mam tak samo, facet od wielu lat a pragnę tylko kobiet

Gość gość
"Durne samce przeważnie przeceniają znaczenie swojego mizernego narządu. " To nie ich narząd, to brak czucia w kobiecych narządach. Wy macie unerwienie tylko przy wejściu do niej i w łechtaczce.

Gość gość
akurat ta "penetracja" to mi była w życiu potrzebna jak pieprz do miodu usmiech.gif gdyby nie moja rączka podczas kopulacji, to pewnie nie wiedziałabym jak orgazm wygląda, a mam go zawsze xxx i w tym problem może, a doszłaś kiedyś przy głeokim podejsciu np. od tyłu kiedy pochwa się wypłenia na max? tego nie masz z drugą laską przecież

Gość gość
prawda jest taka, że mało która kobieta dochodzi od penetracji :p

Gość gość
2.12 mam podobnie

Gość gość
bo zależy jakiej, jak jesteś na misjonarza i nawet nic sobie nie podłożyłaś itd to jak masz dojść, bez łechtaczki i ręki.. ALE jak przejdziesz np. do głębokiej penetracji aż do np. szyjki macicy nie ma szans żebyś nie doszła i będzie jeszcze fajniej, bo 1. pochwa będzie max pobudzona 2. facet szybko nie wystrzeli 3. masz dodatkową stymulację i sama też nie dojdzesz w parę sekund ze skurczami tylko MINUTAMI na nawet kilka razy jak facet nie wystrzeli i nic nie muszisz robić, żadna kobieta Ci tego nie moze dać

Gość gość
oczywiscie ze moze- wystarczy ze zalozy dildo :D

Gość gość
super równie dobrze może sobie wsadzić kij od szczotki.. jak tak podchodzisz to powoadzenia.. ps. kobiety nie patrzą na Ciebie pożądliwie, chcą tylko delikatnie dotykać, jak ktoś tego nie odróżnia to nie jest dobrze, moze jeszcze ten sprzęt będzie udawał skurcze jak meski członek ma przed wystrzałem :-) masakra, zapomnijcie o ograzmach

Gość gość
wtf