Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Swiat zbudowany na przeciwienstwach

Polecane posty

Gość KODowany
dobro i zło Kaim i Abel policjant i gangster porządny i morderca itd. tysiące książek na te tematy napisano i filmów zrobiono , można jeszcze dodać KOD i PiS WOJNA I POKÓJ pies i kot życie by było bardzo nudne bez przeciwności losu !

Odniesienie do milosci: przeciwienstwa, rozne charaktery= udany zwiazek....?

Gość gość
To najtrwalsze związki. Mijaja lata, a to sobie trwa.

Gość gość
Żeby poczuć prawdziwa miłość musisz poczuć tak samo silne przeciwstawne uczucie. Bo inaczej niedocenisz, przegapisz. Miłość nienawiść, odwieczna gra ale zawsze razem.

23:00 dziekuje za ten wpis, bo przypomnial mi i nakreslil pewna sprawe.. Z drugiej strony tez jesli nie wkurzasz sie czasem na kogos i "nie czepiasz sie" potocznie mowiac to znaczy ze ci na nim nie zalezy....

Gość gość
Bingo!

Jak sadzicie? Osoba ktora jest np z natury b spokojna i nie klotliwa kompletnie, ugodowa niegdy nie ma nic do zarzucenia os ktora jest dla niej wazna moze swiadczyc o tym ze nie do konca jej na niej zalezy? Czlowiek popelnia bledy i bledziki i ciezko zeby bedac z kims w relacji przyjacielskiej czy milosnej zawsze nie miec sobie czy komus nic do zarzucenia.... Obojetnosc=niewazny??

Gość gość
niekoniecznie,ja jestem spokojna i nie kłóce sie i niby dlaczego to mialoby swiadczyć o obojętności,bez przesady. to raczej ktoś kto ciągle sie czepia i krzyczy psuje relacje

Nie chodzi o klotnie. Chodzi o zwrocenie uwagi na pewne sprawy, co czasem moze doprowadzic do klotni. Osoba ktorej nic nie przeszkadza, jest obojetna, oznacza to ze nie jest dosc wazna ....

Gość gość
nie oznacza to wcale tego,bo moze po porstu jest takim cierpliwym typem,któremu naprawde nic nie przeszkadza więc sie nie czepia są tacy np ja bardzo ciezko mnie wkurzyc i wiele rzeczy zniosę z milczeniem