Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś jeszcze ma takie życie?

Polecane posty

Gość gość
no ok to powodzenia ;) jak dajesz znajomym to mozesz miedzy nich porozdzielac to :D jak tego aż tak dużo ale nie wiem czy masz godnych zaufania znajomych..najlepsi by byli przyjaciele,nie zwykli znajomi. no albo ja..jak zmienisz zdanie to daj znać ;)

Gość gość
Nie ma żadnych kuponów bajerant. Już to widzę że ktoś wysyła i nie sprawdza.

Gość przerost tresci nad forma
w sumie to jakby trafili kilka baniek to by sie pewnie nie przyznali jak ich znam :D wiec może faktycznie szkoda komuś dawac niech leżą :D może kiedyś sprawdzę :D

Gość gość
ja widzę bo..mój ojciec też tak robił :classic_cool: i to od lat...byłam w szoku jak zobaczylam ile ma tych kuponow sprzed lat..i nie sprawdzonych :( tych juz nie sprawdzalam bo nie bylo sensu szczerze to myslalam ze moj ojciec jest jedyny taki :D

dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak mam czesto po kieszeniach znajduje te kupony i wrzucam na kupkę :D kurde nawet w tamtym tygodniu puscilem ale teraz nie wiem ktory to :D to trzeba jednak sprawdzic wszystko na raz.

Gość gość
sprawdź! :D nie musisz wszystko na raz..mozesz to sobie rozplanowac,np sprawdzasz 20 dziennie :D

no widzisz właśnie ja tak nie potrafię planowac i robic co zaplanuje :D czescoiowo chyba o tym temat :D poza tym ja bym nie planowal 20 tylko wszystkie :D

Gość gość
chybil trafil heh..jestes jakims moim zaginionym bratem? :classic_cool: ja to jak wysyłałam to zawsze swoje liczby miałam ale ojciec leci na chybił trafił :D po to zeby nie sprawdzic potem bo..przeciez nie wygrał

kiedyś planowalem sie uczyc po 100 słowek dziennie z angielskiego po jakies 8 dniach znudzil mi sie ten plan :D podejrzewam ze to tez by mi sie znudzilo wiec albo zrobie raz albo nie zrobie wcale.

Gość gość
a ja musze chyba w takim razie od ojca wziac kupony :D i tez sprawdzić.. to spontanicznie zacznij sprawdzac..moze sie w to wciągniesz ;) a jak ci sie nie chce trójek odbierać to ja chetnie pójde za ciebie :classic_cool: kiedys wygrałam złotówke w zdrapce i nie odebrałam :( :classic_cool:

Gość gość
może sie o nią upomnieć? :classic_cool: ale to ze 2 lata temu było..ale zdrapke nadal mam :classic_cool:

no ja tez na chybil trafil dawno temy skreslalem ale jak trafilem te dwie rozne trojki to mi sie znudzilo bo stweirdzilem ze drugi raz takiego szczescia mial nie bede, jakbym mial te same to bym wiedzial ze moglem wygrac a nie puscilem to bez sensu :D

Gość gość
ja mialam lepiej kiedys..bo mialam trójke i 3 liczby obok..coś takiego mniej wiecej,dam przyklad bo liczb nie pamietam wygrane: 3,17,27,31,41,44 moje: 3,16,26,31,40,44 to dopiero szczescie :D

nie wiem nie kupuje losów nigdy nie jestem hazardzista tylko lotto czasami puszcze :D mysle ze jak te losy nadal sa w sprzedazy to mozesz :D

moim zdaniem moje bylo wieksze wystarczylo abym te 6 liczb skreslil w jednym okienku i drugie 6 w drugim :D a tak to mialem dwie trojki :D w sumie na 12 skreslonych trafilem :D moglem puscic systemem na 12 skreslen da sie cos takiego ale to bedzie duzo kombinacji wiec pewnie mega duzo koszytuje bo to bedzie 12! - 6! przez 12-6 czyli bedzie z 500 zakladow nawet wiecej.

Gość gość
no a ja wystarczylo zebym skreslila te 3 liczby obok :D i by była szósteczka.. niektorzy grają grupowo..dzielą sie wygraną

Gość gość
dobra ja ide spać :D jutro tu zajrze ;)

jak puszczasz na chybil trafial to prawie zawsze jest tak ze te liczby obok padaja system gtecku tak dziala ze generuje kumulacje to zadna nowosc.

Gość gość
no wlasnie ja nigdy nie wyslalam na chybił trafił to były moje liczby!

Gość gość
i dziwie sie tym co wysyłają nieswoje

kolorowych ja na pewno nie zajrzę bo nie będzie mi się chcialo :D planuje od jutra rana do poniedzialku zajac sie praca zobaczymy co z tego wyjdzie :D nic sie nie przejmuj jak trafie 6 to cie znajde i dostaniesz bilet na podroz dookola swiata :D

Gość gość
Temat jest o czym innym a nie o lotto

włąsnie widać jak wszyscy pisza na temat :D pozostaje ci rozmawiac z samą sobą.

Gość gość
no,ciekawe jakbyś mnie znalazł :D jakbyś założył temat,że szukasz dziewczyny,która chciała CI sprawdzić kupony bo sie okazało,że wygrałeś i chcesz sie podzielić ktoś by sie podszył pode mnie pewnie :D i ciekawe czy dziś coś sprawdziłeś

dałbym sobie radę nauczylem sie ze w polsce wszystko mozna kupic informacje tez :D nie sprawdzilem nie mialem czasu ale moze w swieta sie zmobilizuje bo penwie bedzie mi sie nudzilo.

Gość gość
Jest ktoś kto ciebie kocha i pragnie cię poprowadzić drogą szczęścia i miłości od Niej , ktoś kto chce dać ci wszystko co tobie przeznaczone i codziennie rano tęskni za twoim czułym pozdrowieniem i twoją przyjaźnią . Jak cenny skarb w swym sercu zbiera twoje spojrzenie na jej wizerunek - to Maryja . Przeczytaj w gugu pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi PDF , tam od str. 30 Maryja mówi dużo o sobie , o miłości , o szczęściu i o przyszłości Polski .