Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dzieci bogatych rodzicow..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Sorry bo nie by艂o stylistycznie.Mia艂o by膰 tak-Widzia艂em w 偶yciu sporo ju偶 takich "wspania艂ych heros贸w" co do wszystkiego dochodzili sami i wielu z niech to ludzi ma艂ostkowi, bez empatii, wszelki relacje traktuj膮cy kalkulatywnie i wypatruj膮cy okazji 偶eby tylko wyzyska膰 i wykorzysta膰 innego...i znam te偶 ludzi zamo偶nych jacy wiele dostali od rodzic贸w i wiem,偶e mog臋 na nich liczy膰....wiem bo w 偶ycie to sprawdzi艂o wi臋c 艣mieszy mnie troszk臋 takie my艣lenie.To szablony.Patologie wyzwalaj膮 w ludziach zwykle r贸偶ne zjawiska i wi臋cej ni偶 jedno.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
00:46 Za艂贸偶my 偶e mam co艣 takiego Ale nie mam znajomo艣ci. Wychodz臋 z tym czym艣 na rynek i co si臋 dzieje? Zjadaj膮 najpierw mnie a potem to co艣 co wydawa艂o si臋 by膰 moj膮 w艂asno艣ci膮! HA HA HA PO呕ARTA PRZEZ RZECZYWISTO艢膯 ah jak偶e to znane zjawisko! Co innego w sytuacji kiedy za tym co mam i czego inni pragn膮 stoi co艣 wielkiego co zdo艂a mi zapewni膰 bezpiecze艅stwo ale sam pomys艂 i go艂a dooopa nie wystarczy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anglik,kt贸ry sprzedaje ciastka wypiekane przez matk臋....70 tys. funt贸w itd itp Mia艂 szcz臋艣cie.Tylko tyle. Ja znam wielu wykszta艂conych ludzi jacy ci臋偶ko pracuj膮....maj膮 odpowiedzialn膮 prac臋 i goowno maj膮. T臋pa kretynka tylko dlatego,偶e ma zgrabn膮 doop臋 dosta艂a za udzia艂 w reklamie tyle co niejeden po studiach mo偶e zarobi w rok. Tu kreatywno艣膰 nie ma nic do rzeczy....tu liczy si臋 tylko koniunktura i to na co mo偶na naci膮gn膮膰 t臋p膮 i og艂upia艂膮 mas臋 ludzi....艣wiat stworzony przez cz艂owieka jest p**********y i stoi na g艂owie.A to gadanie,偶e trzeba si臋 uczy膰,walczy膰,trzeba by膰 kreatywnym i pracowa膰 trzeba du偶o to sukces przyjdzie....to s膮 banialuki dla je艂op贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
JAK zwykle bidota si臋 zali bo s膮 tacy kt贸rzy maj膮 lepiej:D to trzeba ich znoi膰 hahaha na szcz臋艣cie dzieci bogatych rodzic贸w nie kumpluj膮 si臋 z plebsem kt贸rzy 偶yj膮 z mopsu tylko si臋 rozwijaj膮. A przyja藕n z plebsem konczy si臋 albo alkoholizmem, przest臋pczo艣ci膮 i zupk膮 chi艅sk膮 na obiad:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja musze obcowac w takim bogatym towarzystwie i zrozumcie ze jest mi po prostu smutno gdy ktos ciagle epatuje bogactwem a dla mnie buty nike sa duzym wydatkiem..mieszkam jeszcze we warszawie a tu na kazdym kroku bogatych snobow sie widzi widze jednak,ze wy nie jestescie empatyczni majac mnie za psa ogrodnika,nikt nawet nie potrafi zrozumiec tego co moze czuc mloda osoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 00:46 Za艂贸偶my 偶e mam co艣 takiego Ale nie mam znajomo艣ci. Wychodz臋 z tym czym艣 na rynek i co si臋 dzieje? Zjadaj膮 najpierw mnie a potem to co艣 co wydawa艂o si臋 by膰 moj膮 w艂asno艣ci膮! HA HA HA PO呕ARTA PRZEZ RZECZYWISTO艢膯 ah jak偶e to znane zjawisko! Co innego w sytuacji kiedy za tym co mam i czego inni pragn膮 stoi co艣 wielkiego co zdo艂a mi zapewni膰 bezpiecze艅stwo ale sam pomys艂 i go艂a dooopa nie wystarczy! X Nie do mnie ale si臋 wypowiem. Zanim wyjdziesz z "tym czym艣" na rynek nie maj膮c funduszy, mo偶esz poszuka膰 osoby kt贸re pomog膮 si臋 do艂o偶y膰 do twojego pomys艂u (czytaj:sponsorzy) Sam pomys艂 nie jest wnic wart je艣li nie potrafisz go "sprzeda膰". Na tej zasadzie dzia艂a ca艂y gospodarczy rynek! Ca艂y! 偶eby interes wypali艂, trzeba w艂o偶y膰 w niego inicjatyw臋 opieraj膮c膮 si臋 na danych np, czy jest zapotrzebowanie? czym TWOJE inspiracje r贸偶ni膮 si臋 od tych kt贸re ju偶 istniej膮? Co nowego masz do zaoferowania? Tu jest wiele pyta艅 na kt贸re trzeba solidnie i szczerze sobie odpowiedzie膰 i zrobi膰 osobiste rozeznanie a nie, "pyta膰 po rodzinie".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 Zgadzam si臋.O ile dobrze zrozumia艂em. Protekcja w interesach i okre艣lonych bran偶ach to podstawa sukcesu. Bez niej nic nie zrobisz.Wydymaj膮 ci臋....po prostu raz ci nie zap艂ac膮 za kontrakt w jakiego realizacje wlozyle艣 wszystko i koniec z toba chocbys byl k****a Einsteinem biznesu i gospodarowania. W Pl banialuki o wierze w siebie i ciezkiej pracy sie po prostu nie sprawdzaja.Wiekszosc ludzi zeby na swoim pojsc do przodu dalej musi sie op艂aci膰....musi mie膰 protekcj臋. Pierwszy z brzegu przyklad i to nie jakies tam k****a ciasteczka babuni yebane tylko cywilizacyjny skok w dziedzinie precyzyjnych technologii i uk艂ad贸w scalonych. Grafen.Polscy uczeni wynale藕li udoskonalon膮 formu艂臋 tego wpania艂ego materia艂u. Nikogo to k****a za rzadow platformy nie obchodzilo.Wszystko przepadlo wlacznie z umiejetnym "rozparcelowaniem" praw z patentu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
01:02 tez jestem mloda osoba i nie zale sie na forum szukajac pocieszenia u obcych... wez sie ogarnij bo inaczej nigdy ci sie w zyciu nie polepszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bidota zawsze musi do czego艣 doczepi膰...og贸艂臋m przyj臋艂o si臋 偶e bidota jest dobra i trzeba im pomaga膰 ale dlaczego?! nic podobnego... bidota jest zazdrosna i najlepiej by Ci n贸偶 w plecy wbi艂a bo Komu艣 wiedzie si臋 lepiej. cz艂owiek kt贸remu wiedzie si臋 lepiej zaraz u bidoty uwa偶any jest jako oszust!!! ale te "podarunki" z "oszustwa" ch臋tnie przyjmuje:) a przecie偶 to karalne........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odo艣nie poprzedniej mojej wypowiedzi-NIGDY NIKOMU JU呕 NIE POMOG臉! Bo pomoc trzeba doceni膰 a nie bra膰 bo si臋 nale偶y bo jestem biedny. Biedny cz艂owiek o zdrowym rozs膮dku nie bierze tylko chce samemu zarobi膰!!!!!!!111

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wystarczy艂by odpwiedni strumie艅 dofinansowania i odpowiednie wsparcie logistyczne oraz prawne a na bazie technologii z zaangazowaniem grafenu w polsce moznaby byloby wybudowac w chooy zakladow produkcyjnych i zatrudnie膰 masy ludzi. Ale to przyklad z pogranicza....to problem patologii w segmencie publicznego wsparcia w Polsce jakie nakierowane bylo od lat na dewastowanie krajowego potencja艂u w przemysle. Nie mysle ciagnac tego tematu ale na jego przykladzie moznaby dlugo analizowac przypadki niszczenia polskich przedsiebiorcow przez zagraniczna konkurencje jaka powiezana jest czesto z bankami dajacymi kredyty. W Pl rozyebac mozna doslownie kazdego zdolnego przedsiebiorce.Wystarczy mu cofnac kredyt z 偶adaniem natychmiastowej sp艂aty i juz jest zay*****. Zrozumcie jedna rzecz moi mili...w Pl zeby wiekszosc ludzi majacych pomysly na dzialalnosc mogla sie wzbogacic to musi zostac zmieniony system i prawo tak aby chronic ich interesy. W przeciwnym razie dalej w telewizji 艣niadaniowej tefa艂enu bedziecie mogli podziwia膰 ludzi sukcesu jacy r*******i bank ale w rzeczywistosci nie za swoje pieniadze i bedzie sie wam kity sadzi膰 偶e "wystarczy chcie膰 i mie膰 pomys艂". Zreszt膮...tam juz jeden "mlody milioner" wyst膮pi艂....a za nim teraz listy go艅cze po ca艂ym 艣wiecie wysy艂aj膮.Orze艂 biznesu k*****.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieci bogatych cz臋sto pope艂niaj膮 samob贸jstwa, wi臋c jak wida膰 pieni膮dze szcz臋艣cia nie daj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Bidota zawsze musi do czego艣 doczepi膰...og贸艂臋m przyj臋艂o si臋 偶e bidota jest dobra i trzeba im pomaga膰 ale dlaczego?! nic podobnego... bidota jest zazdrosna i najlepiej by Ci n贸偶 w plecy wbi艂a bo Komu艣 wiedzie si臋 lepiej. cz艂owiek kt贸remu wiedzie si臋 lepiej zaraz u bidoty uwa偶any jest jako oszust!!! ale te "podarunki" z "oszustwa" ch臋tnie przyjmujeusmiech.gif a przecie偶 to karalne........ X (Zaczynamy odchodzi膰 od tematu w膮tku) Ale...Postaraj si臋 popatrze膰 na to z innej strony; ci biedniejsi istnieli i istniej膮 prawie w ka偶dym spo艂ecze艅stwie czy tego chcemy czy nie. Pytanie brzmi; dlaczego? Je偶eli wyeliminujemy "biedot臋" to wyeliminujemy napady, morderstwa, rozdzielczo艣膰 klas itd. Dlaczego nie mo偶emy wspiera膰 s艂abszych? je艣li np kt贸re艣 z twojego rodze艅stwa jest s艂absze umys艂owo albo w jaki艣 spos贸b chore to jeste艣 za tym aby t臋 osob臋 wyeliminowano z tego 艣wiata? Raczej nie. Ka偶dy s艂abszy jest czyim艣 synem/c贸rk膮/matk膮/ojcem itd. To, 偶e akurat NIE TWOIM nie znaczy 偶e mo偶esz bluzga膰 po innych tylko dlatego 偶e ich nie znasz albo dlatego 偶e nie dotyczy ciebie albo twojej rodziny.

Udost臋pnij ten post