Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzała_emocjonalnie

jak się od niego uwolnić psychicznie?

Polecane posty

nie mogę spać, bo mam problem. Od razu zaznaczam, że nie jestem "gimbusiarą" tylko dojrzałą kobietą z niedojrzałymi emocjami. Tj. 20+ na karku jednak życie trochę skopało mi dupę. Ale nie będę teraz tłumaczyć dlaczego i co się stało. Zatem do rzeczy. Chodzi o uczucia. Jest pewien facet, który jest w związku od 1,5 roku. Pracujemy razem. Dogadujemy się. Nagle wypala do mnie, że jest nieszczęśliwy, bo nie może mieć tego co chce. Później na imprezie firmowej się wypiera. Innym razem podczas zwykłej rozmowy, co by urozmaicić sobie dniówkę dla przykładu wypala "gdybyś była moją żoną to czy chciałabyś abym...". Ponadto chodzi i patrzy, tym swoim przeszywającym spojrzeniem. Nigdy nie odmawia mi pomocy. Zawsze odpisuje na wiadomości. Co jest grane? Kota do głowy idzie dostać... Nie mam doświadczenia z mężczyznami i jestem nieśmiała. Próbuję od niego jakoś uciec, myślałam żeby zmienić pracę, nie piszę do niego, usunęłam wszelkie wiadomości. Próbuję spotykać się z kimś innym, ale nadal i wciąż mam JEGO przed oczami! Więc czy jest tu może jakiś psycholog? ;/

Gość gość
Mam ten sam problem, nie mogę spać, myśleć normalnie. Cały czas chodzę podenerwowany. Wpatruje się dzień w dzień w kobietę w pracy. Jestem bardzo nieśmiały a jej obecność mnie paraliżuje ogromnie. Bardzo chciałbym ją poznać, dowiedzieć się wszystkiego o niej. Spojrzeć na świat jej oczami (ta zieleń) i poczuć jak bije jej serce.

Gość gość
Też myślę o zmianie pracy bo nie jestem w stanie wytrzymać. Skupić się nie mogę. Czuję strach i lęki gdy ona jest ale jednocześnie smutek i pustkę gdy jej nie ma na mojej zmianie.

Ale czy ona jest zajęta? Bo mój "obiekt westchnień" tak.. Więc ja mam związane ręce. Pozostaje mi tylko zmienić pracę, albo się zakochać.

Gość myśli i czyny
dlatego praca z przeciwną płcią to porażka, zawsze są podteksty i myśli na tle seksualnym, no bo każdy chce roohać, tak natura stworzyła ludzi

Gość gość
ja też nie mogę spać czasem w nocy, tzn. po tym jak widze go znowu. nie widzielismy się mnóstwo lat, ale on zawsze jest taki miły, mówi, że zasługuję na to i tamto, włącza piosenki o miłości i pożadaniu, prawi komplementy, że jestem szczupła i wyglądam tak dobrze, jest człowiekiem z pasją podobnie jak ja, wypytuje o to i tamto, wiem, ze to nie ma szans, mimo to brakuje mi go.

Gość gość
Jest taki miły w sensie robi wszystko, żeby mi dogodzić, a że jestem strasznie zmierzła to jest to raczej trudne, ale on to robi naprawdę dobrze, a na pożegnanie całuje mnie w rękę. Co o tym myślicie?

Gość gość
Może własnie sposobem na uwolnienie jest...unikanie tej osoby, bo im więcej towarzystwa tym większy apetyt, więc chyba pozostaje siedzenie w milczeniu i unikanie, tak jakby nigdy nic?

Gość gość kasiulka
ja mam to samo, nawet zmieniłam godziny pracy, dzięki czemu będę z nim sam na sam codziennie przez jakiś czas :-D wystarcza mi nawet to jak jest blisko :-)

Gość gość
Mi nie wystarcza jak jest blisko. Jest bardzo dużo starszy ode mnie i niesamowicie zmysłowy. Od samego poczatku był bardzo miły, potem nie widzieliśmy sie wiele lat i znowu się zetknęlismy jak gdyby zatrzymał sie czas. I ostatnio po wielu latach znowu, a tak jakby minął jeden dzień..I znowu go widziałam, znowu był miły, ale odniosłam wrażenie, że chciał mnie uniknąć. I musze się pod tym podpisać, bo ja chyba też wolę go unikać. te piosenki były o tym, że ktoś siedzi w nocy i rozmyśla o tym i owym i o szaleństwie na punkcie tej osoby i nie chce sobie dośpiewywać niczego, unikam myślenia o nim, ale rzeczywiście w nocy o nim marzę. I rzeczywiście wolę chyba go nie widywac, bo nie wystarczyloby mi już samo jego towarzystwo. Kiedy się tak zachowuje mam ochotę go przytulić, posmakować ust, ściskać go mocno, więc może lepiej jak jest niedostępny i jak sie nie widzimy. Pewnie przejdzie za jakis czas...do nastepnego razu, kiedy znowu wszystko odzyje, echhh

Gość gość alutka
ja też mam ochotę go posmakować, lizać całego, wąchać jego zapach. ale chyba nie będzie mi to dane. fakt że nakręcam się coraz bardziej, ale jestem osobą która potrafi zapanować nad sobą :-) dlatego sama jego obecność daje mi spokój, ukojenie i na razie mi wystarcza. były już jakieś dotknięcia dłoni, kiedyś się o mnie otarł i dotknęłam jego fiuuuta przez spodnie :-D uwielbiam patrzeć w jego cudowne dobre oczy i namiętne usta...

Gość gość
A ja mam ochotę posmakować jego ust, całować je godzinami, delektować się tymi pocałunkami, ściskać go mocno i żeby całował mnie po tych rękach, tak romantycznie, właściwie bardziej romantycznie niż zmysłowo.

Gość gość kasiulka
myślę o nim cały czas, jak tylko otworzę oczy - ON - i tak cały dzień... męczy mnie to. też jest sporo starszy - 12 lat

Gość gość
Ale co robić z 12 lat starszym facetem, przecież wiadomo, ze skonczy sie to źle...awanturami o zazdrość i w ogole...

Gość gość kasiulka
zazdrość? chyba moją o niego :-) jestem strasznie zaborcza, wkurzam się nawet jak rozmawia z innymi :-D ale się opanowuję

Gość gość
mysle, ze odwrotnie, jego o młodsza o 10 czy 12 lat kobietę, gdzie chodzi, co robi, kim jest facet z pracy, kto dzwoni, na pewno tak będzie...dlatego ja jestem na NIE, ale ciagnie mnie do niego bardzo.

Gość gość kasiulka
ale tym facetem z pracy jest ON - razem pracujemy, więc ma mnie na oku cały czas :-D

Gość gość
Tak, ja też mam taką samą sytuację. I po prostu ciężko to wytrzymać