Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za rodzicami. Zostałam sama.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w Niemczech. Mój tata jest Niemcem. Urodziłam się we Frankfurcie, później przez 14 lat mieszkałam w Mogucji. No i tata stał nowy kontakt i wprowadziliśmy się do innego miasta. Uwielbiam je. Po 7 latach tato podpisał kolejny kontrakt i wyjechali do Anglii. Ja zostałam, bo w tym mieście bije moje serce, studiuje i tu mieszka mój chłopak. Mieszkam w naszym domu sama. O ile do częstych wyjazdów rodziców byłam przyzwyczajona to mamy pieska, który pojechał z nimi. I jestem w tym domu totalnie sama. Zawsze chodziłam z Emmą na spacer, zawsze witała mnie. Strasznie tęsknię za nimi. Macie jakiś sposób na samotność w domu i tęsknotę ?

Gość gość
staraj sie nie przebywac sama...bo w tym domu wszystko ci ich przypomina. nowy pies, kot, wynajmij pokoj kolezance, zamieszkaj z chlopakiem, bo ja wiem?

Gość gość
No masz bogatą metryczke. Jeśli umiesz Angielski to przeprowadź się do nich.

Gość gość
I to jest jeden z tematów gdzie chce mi się pisać "w d***e sie poprzewracało". Masz dwadziesciapare lat. To jest NORMALNE, ze sie nie mieszka z rodzicami. Sama życie sobie teraz ukladasz. Po tytule sądziłam, że Twoi rodzice nie żyją, a oni po prostu nie mieszkają pod Twoim nosem tylko zapewnili Ci warunki bys samodzielnie mogła rozpocząć dorosłe życie.

Gość gość
Mam bardzo dobry kontakt z rodzicami. Inaczej by było gdybym wyprowadziła się sama, ale oni ciągle byli w mieście, nawet kraju. A oni są w Anglii, widzieliśmy się ostatni raz w październiku.

Gość gość
To co Ci szkodzi jezdzuc do nich na swieta? Dluzsze weekendy? Wylacznie sama sie utrzymujesz i nie masz nawet na tanie linie?

Gość gość
Na święta Bożego Narodzenia nie złapałam biletu, a w te święta lecę do Ameryki na dwa tygodnie. W weekendy mam zajęcia na studiach,a w tygodniu pracuje. A sesje nie zależą ode mnie tylko od producentów.

Gość gość
Rodzice ruszyć się nie mogą. Przyjadą w kowetniu, ale tato w sprawach zawodowych, a z mamą spędzimy czas same. I przyjadą na 2 dni.

Gość gość
Do uk nawet busy sa. Sporo osob samochodem jezdzi. Jakby Ci zalezalo to bys na swieta wczesniej bukowala bilet to raz. A jakbys sie zagapila to bys szukala rozwiazania. Tak samo teraz, do Ameryki nikt Ci leciec nie kaze. W pracy tez masz dni urlopu. Tak samo rodzice maja urlop. Sami podejmujecie takie decyzje.

Gość gość
Jestem modelką i urlopu nie mam. Tato tez nie ma urlopu w swojej pracy - znaczy ma od połowy maja do 1 lipca. A przed świętami tez byłam w Ameryce i zwyczajnie w świecie zapomniałam, bo miałam dużo pracy. Byłam u nich tydzień w październiku.

Gość gość
Masz 20 parę lat, dobre obywatelstwo, własny dom i kasę. Każdy by tak chciał a ty narzekasz.

Gość gość
ku*rw/a ale problemy :O chciałabym mieć takie

Gość gość
Czyli bys chciala bardzo ich spotkac yo bys o bilecie nie zapomniała. Serio w d***e sie poprzewracalo.

Gość gość
Współczuję.

Gość gość
Masakra. słów brak. szukajaca problemów na sile.a ilu ludzi wyjeżdża do pracy za granice zastawiają rodziców zony czy dzieci i żyją. Szukasz problemu sama sobie. Ok pracujesz ale sa samoloty. Nie przesadzaj juz tak. Jak tak BARDZO tesknisz za rodzicami lec do nich zrezygnuj z pracy tam cis moze znajdziesz. Woz albo przewóz. Albo nie narzekaj tylko żyj i pracuj

Gość gość
do Amerykie lecisz a do Anglii nie możesz ? bez sensu to wszystko

Gość gość
jak bycie modelką ważniejsze to ważniejsze, co zrobić